• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forum Noca :) Czynny 22-6

No to panowie troche nienormalne życzonka :D: zielonego karpia, smarzonej choinki, przepitej rodzinki, bombki na głowie i sylwestra w rowie! Wesołych świąt!

ej z tym sylwestrem w rowie to przegiąłeś :P juz raz na półmetku od kumpla rok temu zgubiłem buta w rowie i spałem ok 5 godzin ;(

No nie tak do końca :-). Jeżeli trochę jeszcze wytrzymasz, to może i będziesz sam, ja już zaczynam powoli odpadać.

Wesołych Świąt !

[ Dodano: 2004-12-25, 02:57 ]
No i odpadłem. Czas spać...

Wesołych Świąt !

HEHE. A Ja dopiero kompa odpalilem i patrze a tu 4 osoby na diyaudio.Co juz wszyscy spia dopiero 3 jest.Byla wigilia i juz po wigili :)

wiesz ja mam ukryte 0,5 l absolwenta :D ale nie korzystam tera :D poczekam do sylwestra :D ok ide juz spac :) Powodzenia przy czuwaniu nad bezpieczenstwem forum :P Pozdro

Powrót