• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forum Noca :) Czynny 22-6

hehe no prawda zabieraja i bede spal krucej jak chce wyciac otworki pod glosniki przed praca :P, a ja dalej siedze hehe bede sie musial zwijac :)

ps pamietam ten temat jeszcze za czasow jak zaczynalem na tym forum :P

rally sprint... miedzy innymi byl tam duda :)
takze moj kolega,jak i masa innych ludzi w mitshubishi evo lancer,subaru impreza...
bylo takze sporo kaszli,innych przecietnych aut po tuningu,
jeden kaszel sie tak zbierał ze jak startował,to nagle byl o 1m dalej,z miejsca poprostu jak strzala lecial.
byl wypadek,koles puntem 2 lecial na szykanie,i zazucilo mu najprawdopodobniej dupe,odbił sie bokiem(przód) od drzewa i bokiem(tył) uderzyl w latarnie która sie złamała :D
koles bez zadnych obrazen,ale punto troszke pokrzywione(nieznacznie,drzwi sie zamykaly normalnie,maska tez.tylko nad kołem z tyłu wgniecenie i z przodu nad kolem.)

kolega niestety mial problemy,uciekal mu olej i paliwo,slizgalo sie sprzeglo,i gasł mu samochód przy nawrocie w prawo(mowi ze to wina gaznika),bylo by lepiej gdyby przed rajdem niekatował auta.))

I co tam robicie w ta sobotnia noc:D?
Wlasciwie to juz niedziela...
Ja mam rekolekcje teraz :P caly tydzien wolne:)

A ja koncze urlop i zarywam ostatnia nocke przed pojsciem do pracy;(((( Niedziela sen do obiadu i bedzie dobrze.

ja niedawno z pracy wrucilem :P jutro , znaczy sie dzisiaj ugadalem sie z bikerami z czeladzi zeby z nimi pojezdzic :)

nie wiem o czym wy tu gadacie, ale jest godzina 3:41 rano lub po poludniu, jak kto woli :] jestem zly na babe, i mialem prawo cosik wypic. No i tak si estalo hehehe zfazowalem sie :P mam najdzie ze nie napisalem w ym poscie "diuy" przez >U< zamkniete hehehe :P

Ja też :D ale musiałem skończyć laborke z energetyki a lekko pomotana była...no i troche zeszlo :) ide lulać, nara wiara!!!

normalnie narobiles mi ochoty, tez cos zaraz otworze;p nie ma to jak nauka przy piwku... ah ta matura;/

Powrót