• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Frezarka z leklerka

paldo, dedra ?
Jak znajdziesz coś ciekawego to daj znać na forum, ja szukałem i dedry nigdzie nie znalazłem ;]
Ani też niczego ciekawego w akceptowalnej cenie.

paldo, w tym tygodniu będę jechał samochodem mieszkania pooglądać, ale nie gwarantuje konkretnego dnia.

Swoją drogą - dalej nikt się do mnie nie zgłosił.

takero napisał:

Nie, jeszcze nic nie mam. Mówię w tym sensie że w końcu rusze sie po nie. Musze jeszcze pare rzeczy kupic to pojeżdżę po tych marketach.

JAk by ktoś chcaił tanio to są w leeroyu fajne zestawy, a raczej jeden, za... słabą mam pamiec, chyba 15zł, 20? sprzedawca mowił że daja radę. Są jeszcze takie lepsze, ale fajnie bo można pojedyńcze kupować, bo te wymyślne pewno i tak sie do niczego nie przydadzą. Cena - niecał 10zł za sztu. jest jeszcze fajny komplecik za 60zł w drewnianym pudle, tam juz wszystkie sa, nawet taki do ciecia na 45stopni. Na dnaich odwiuedze casto, brico depot, practikera, i zobacze co w trawie piszcze ;) a raczej frezi. Kude, szkoda ze obi mam teraz daleko...

paldo napisał:
takero napisał:
Mam swojego człowieka w leroyu :)
Ciekawe jaką zniżkę mi zaoferuje :D

Hehe, to spoko. Może kolejne wspólne zamówienie ;)

Acha, Panowie, jak byście byli zainteresowani, to wydaje mi sie że to sa te frezy (na 90%) :

http://allegro.pl/item911553695_frezy_do_drewna_nowe_warto.html

;)

Jak kupowałem kiedyś, kiedyś taką tanią frezarkę to dostałem takie frezy i powiem, ze dają radę. Jeszcze żaden się nie rozsypał.

takero troche to niegrzeczne ale czy masz jakies potwierdzenie wysyłki czy coś w tym stylu? bo juz mija kolejny tydzień a ja nie dostałem żednej paczki od Ciebie a napisaleś że już drugą wysłałeś...

lklukasz napisał:
te d drewnianym opakowaniu nie źle wyglądają
tylko 60zł do frezarki za 26zł

Tak jak mówię, w leeroyiu masz taki same na sztuki, ok 8zł za jednego ;)

Jest jeszcze drugi komplet chyba za 30-40zł, z tym że słabszy, nie ma np. 45stopni i w ogóle mniej przydatne frezy są, ale chyba te same jakościowo. Acha, z tych pojedyńczych są tylko zwykłe w różnych wielkościach.

Z tym że jak Takero mówi że ma kumpla w lee no to powinno dać rade za 40zł je wyrwać, jak to dobry kumpel i nie będzie chciał zarobić ;) A to już fajna cena jka za taki komplet.

Te frezy w drewnianym pudełku - przy zakupie wielu frezarek na allegro (i nie tylko tam) dostajesz je gratis ;) :razz:
Jeśli za ~15 zł to ok, można się pobawić. Jeśli chodzi o jakość to nie możńa ich polecić - zwłaszcza za 70 zł. Z większości się nie korzysta a te z których się korzysta stosunkowo szybko się tępią. Lepiej zainwestować w ~3 frezy dobrej jakości - jeden prosty, jeden prosty z łożyskiem i jeden na 45 stopni i właściwie to wystarcza.

Wieczorem mogę pokazać zdjęcia jak wyglądają te frezy po ~tygodniu średnio intensywnej pracy z płytą paździerzową.

dabyl, to dobrze że nas ostrzegłeś ;)

Chociaż już nie wiem, kolega wyżej pisał że dostał do frezarki i sa ok..

Ale też jestem, zdania że lepiej jeden a dobry niż cały zestaw tandety ;)

Byłem dziś w castoramie na popularnej. Zwykłe, proste frezy dedry chodzą po ok 8-10zł, a z łożyskami ok 12-14zł.

W castoramie lepsze ;)

Też byłem, mają mnóstwo derdy, pojedyńczo pakowane, tak że można sobie dobrać co potrzeba. Mają też droższe bosha, ale to nie dla nas pólka ;)

Jest tez oczywiście zestaw, ale 100zł ;)

Są też te komplety co w leeroyu, ale to rzeczywiście tandeta przy derdzie ;)

takero, ja ci juz pisałem, bo sie umawialismy po frezarke i nie dotrałem z tego powodu ;)

targowek w kazdym razie

ale w tym na wlochach tez podobno sa jak kolega wczesniej pisal ;)

Dobra, ostatnia frezarka dotarła do właściciela :mrgreen:

Nie wiem jak działa, ale wiem że jest ciężka. takero, dobrze że ją w torbie wziąłeś, bo bym sie nadźwigał ;)

Powrót