Odpuściłem sobie, bo ktoś poleciał bo bandzie w licytacji z ceną za to...w UK można zamówić za niecałe 400 zł nówkę z gwarancją. Tylko trzeba czekać na dostawę, bo aktualnie "dorabiają". Ale zastanawiam się jeszcze na jednym, bo w sumie zdecydowałem się na taką krawędziówkę... i tak oglądam sobie produkty kopiowane za naszą sławetną Makitą... i zauważyłem, że wszystko jest chyba robione przez jednego producenta, tylko przy odpowiedniej ilości pewnie brandują innym firmom. (Tak jak to jest ze słuchawkami Tonsila TWS, jak ktoś słusznie zauważył w wątku o odrodzeniu Tonsila) ...i tak się w sumie zastanawiam, bo widać po obudowach i "kubeczkach", adapterach i całym osprzęcie, że wszędzie jest taki sam i idealnie pasuje nawet do Makity. Nie mówię że to jest to samo, bo obstawiam, że bebechy w Makicie są lepsze...ale cała reszta to praktycznie to samo. VanHaus, BassPolska, PowerAction, Aoben...i cała masa innych firm, to jedno i to samo. Można wszystko znależć na chińskich portalach. Różnią się tylko kolorem obudowy...a to niebieski, pomarańczowy, żółty, zielony itd. I tak w PL można mieć BassPolska za 450 zł z wszysktimi akceroriami w UK VanHaus za niecałe 400 zł...a taki Aoben na AliExpress 300 zł...wszędzie to samo...każda po 710W ...no dokładnie kopia tylko w innym kolorze. Jak się zdecyduję na jakiegoś "oficjalnego" chińczyka to dam znać co to jest warte i czy faktycznie to jedno i to samo.