Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
PM bo właśnie obmyślam kwestie pseudo frezów pod budę testową. Czy pod tą twoją taśmą coś jest ? Tzn czy taśma jest jakby luźno pod katem do frontu ? To wystarcza aby zniwelować brak frezu i jak bardzo pomiar jest zbliżony do wykonanego z frezem ? | ![]() |
Witam. A ja poszukuję wszelkich informacji na temat kolumn Audio Note AN. W szczególności byłbym wdzięczy za podpowiedzi; jakie głośniki do klona tych kolumn i gdzie ich szukać.
Na temat tych kolumn jest sporo w sieci, ale niestety, praktycznie żadnych szczegółów. A może jestem gapa i nie potrafię szukać.
Ja robię tylko takie i uważam że brzmią dobrze.A tak poza tym to widze, dalej brak chetnych "inny" dzwiek z wysokosprawnych glosnikow.
Co byście powiedzieli na starcie dwóch światów: sterylnych monitorków typowo home audio z tzw. wysoko-sprawnymi konstrukcjami?
Może nie całkowity brak ale fakt niewielu publikuje takie konstrukcje.A tak poza tym to widze, dalej brak chetnych "inny" dzwiek z wysokosprawnych glosnikow.