• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kit elementów do wzmacniacza UniAmp 150v2

Status
Ten wątek został zamknięty.
Jest opcja zaplaty 9-10 czerwca na wyplate bo w 1 week czerwca mam zaproszenie na wesele i troche pieniedzy bedzie mi potrzebne. A troche rzeczy bym wzial

Uzbierało się 10 osób na trafo więc jego koszt powinien wynieść ok. 80 zł razem z podkładkami mocującymi.

Tak na szybko porównałem spis elementów V1 i V2 i różnica jest w kilku rezystorach i dwóch kondensatorach wejściowych, więc powinno pasować, a te kilka rezystorów zawsze można dokupić.
Zobaczę jak z hajsem będę stał pod koniec miesiąca i ewentualnie się dopiszę ;)

Dobrze dobrze kolego czekamy na twój wpis :thumbsup: do dziesiątego czerwca można płacić wiec rozbij świnkę i zobacz ile ci brakuje :rolleyes:

Podliczyłem koszty i wychodzą następująco:

- Elementy przewlekane: 70 zł
- Płytka drukowana do wzmacniacza: 18 zł
- Transformator toroidalny z mocowaniami: 80 zł
- Radiator: 23 zł

Do tego należy doliczyć koszty wysyłki (Poczta Polska list/paczka priorytetowa) w zależności od wielkości paczki:
- 6 zł sama płytka
- 9 zł elementy elektroniczne
- 13 zł z transformatorem lub radiatorem
- 14,5 zł z transformatorem i radiatorem

Na PW wyślę wszystkim numer mojego konta. Płatności przyjmuję maksymalnie do 10 czerwca. Lista jest otwarta do końca maja.

Edit: drobna poprawka ceny.

Ostatnia edycja:
Przy 3 kompletach części i 3 radiatorach mam wpłacić 3 x za wysyłkę czy jakąś inną kwotę przewidujesz ?

Niestety z racji tego że liczba radiatorów w tej cenie maleje, muszę dokonać ich wcześniejszego zakupu i związane to będzie z dodatkową przesyłką. Cena za radiatory wzrośnie o 1-2 zł.

Edit:
Radiatory właśnie zakupiłem. Niestety wykupione wszystkie które zostały, więc więcej zamówień na nie NIE PRZYJMUJE.

Cena ostateczna za radiator: 24 zł

Ostatnia edycja:
Do tego należy doliczyć koszty wysyłki (Poczta Polska list/paczka priorytetowa) w zależności od wielkości paczki:
- 6 zł sama płytka
- 9 zł elementy elektroniczne
- 13 zł z transformatorem lub radiatorem
- 14,5 zł z transformatorem i radiatorem

Jak płacicie za koszty wysyłki większych elementów (paczka z transformatorem, radiatorem) to już nie trzeba dodatkowo płacić za wysyłkę mniejszych, bo się zmieszczą do tej paczki ;)

Dogadałem się z przedawcą, ma jeszcze te radiatory i wystawił nową aukcję. Jakby ktoś chciał to znowu są dostępne ;)

Jakby ktoś był zainteresowany selektorem od Irka, to informuję że Irek pracuje nad nową wersją i nie ma w tej chwili PCB. Może dorobić partię płytek wg. starego projektu jeżeli uzbiera się trochę chętnych.

Niechciałbym już mieszać w tym zamówieniu. Jeżeli zbiorą się chętni to można drugie zorganizować.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót