• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kit elementów do wzmacniacza UniAmp 150v2

Status
Ten wątek został zamknięty.
Dokładnie, zostaw to co zamówiłeś to ma funkcjonować a nie, ładnie wyglądać :)

Dziękuję wszystkim za uregulowanie wpłat w terminie. Pojutrze powinna przyjść ostatnia paczka z częściami i jak nie będzie żadnych problemów to od przyszłego tygodnia rozpocznę wysyłki.

Przesyłki wysyłałem na inny adres niż mieszkam, wiem że coś przyszło ale nie wiem co ;)

Mam już wszystko. Postaram się w pierwszej kolejności wysłać tym co zamówili same trafa lub PCB, bo z kompletowaniem zestawów elektronicznych trochę mi się zejdzie.

Transformatory właśnie sprawdziłem: jałowo trzymają 35V. Słychać jak buczą jak się ucho blisko przystawi, ale tragedii nie ma biorąc pod uwagę cenę i to ze nie jest to wersja audio.

Przyznam szczerze że nie miałem czasu w weekend aby zająć się zamówieniem, ale od dziś zaczynam składać komplety. Pierwsze paczki mam przygotowane i wieczorem wyślę.

Uprzejmie proszę o dopisanie mnie do listy jeśli by była taka możliwość (czyli nadmiarowe elementy :)) wiem że się spóźniłem i jak nie da rady to założę nowy wątek bo próbuję skompletować elementy i potrzebuję z tym pomocy, przygotowałem sobie w excelu zestawienie, co wiem a na czym się nie znam i próbuję to sensownie wypełnić..

Niestety nie mam nadmiarowych elementów, wszyscy zainteresowani zapłacili.

Jak się nie spieszy, to się pewnie ktoś rozmyśli z realizacją projektu i będzie odsprzedawał.

Paczka dotarła. PCB są świetnej jakości. Co do trafa to miałem już różnych firm ale te jednak brzęczy, chyba że trafiłem na taki egzemplarz...

Mam nadzieje że jednak po zamknięciu w obudowie nie będzie tego brzęczenia słychać.

Najgorsze przede mną, wczoraj spędziłem parę godzin na składaniu kompletów i nawet 1/4 nie zrobiłem.

Dasz rade całe forum na ciebie liczy :) nad aplikacja naszego uniampa już myślałeś czy na razie brak czasu?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót