Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Dziękuję wszystkim za uregulowanie wpłat w terminie. Pojutrze powinna przyjść ostatnia paczka z częściami i jak nie będzie żadnych problemów to od przyszłego tygodnia rozpocznę wysyłki.
Mam już wszystko. Postaram się w pierwszej kolejności wysłać tym co zamówili same trafa lub PCB, bo z kompletowaniem zestawów elektronicznych trochę mi się zejdzie.
Transformatory właśnie sprawdziłem: jałowo trzymają 35V. Słychać jak buczą jak się ucho blisko przystawi, ale tragedii nie ma biorąc pod uwagę cenę i to ze nie jest to wersja audio.
Przyznam szczerze że nie miałem czasu w weekend aby zająć się zamówieniem, ale od dziś zaczynam składać komplety. Pierwsze paczki mam przygotowane i wieczorem wyślę.
Uprzejmie proszę o dopisanie mnie do listy jeśli by była taka możliwość (czyli nadmiarowe elementy ) wiem że się spóźniłem i jak nie da rady to założę nowy wątek bo próbuję skompletować elementy i potrzebuję z tym pomocy, przygotowałem sobie w excelu zestawienie, co wiem a na czym się nie znam i próbuję to sensownie wypełnić..
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.