• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kit elementów do wzmacniacza UniAmp 150v2

Status
Ten wątek został zamknięty.
Jest drobne opóźnienie, przegapiłem dwie pozycje przy zamawianiu ale już je mam. Od poniedziałku wysyłam pozostałe paczki.

Calikiem całkiem, dwa potencjometry? Czyli przewidziany drugi na selektor wejść? To coś w centralnej części panelu przedniego to jakiś wyświetlacz ma być??

Teraz na forum taz opisal swoj selektor, tylko poczekac na wersjie finałowa. Akurat tam jest wyświetlacz 2x16. Selektor irka do tego i miód malina :D

.... Selektor irka do tego i miód malina :D

A po co ? Preamp Taz'a zawiera już selektor :) Ja myślę zrobić sterowanie na arduino powinno być prościej. W przyszłym tygodniu zakupy i spróbuję swoich sił.

Tutaj mój pomysł na obudowę :P To obok gałki to czujnik podczerwieni.

W czym robione te modele? Praca w CADzie to katorga, a modele wyglądają gorzej niż to, co przedstawiacie, chyba czas zmienić platformę :)

Mam części i powoli wysyłam. Niestety wszystkich paczek jest ponad 50 kilo, za dużo żeby wszystkie naraz wysłać.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót