• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kit elementów do wzmacniacza UniAmp 150v2

Status
Ten wątek został zamknięty.
Witam jestem zainteresowany PCB 2 sztuki. Problem w tym, że nie posiadam konta bankowego w PL, czy istnieje możliwość przelania z konta zagranicznego ? Wysyłka na teren Polski.

Pozdrawiam

Kolego mobias masz jakies plany co do obudowy ?

Pewnie będę coś projektował, ale to dopiero po złożeniu całości. Po głowie mi chodzi standardzik, czyli front alu frezowany na CNC i obudowa z blachy cięta na laserze. Możemy wtedy pomyśleć o zamówieniu grupowym. Będę dawał znać.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Witam jestem zainteresowany PCB 2 sztuki. Problem w tym, że nie posiadam konta bankowego w PL, czy istnieje możliwość przelania z konta zagranicznego ? Wysyłka na teren Polski.

Pozdrawiam

Nie ma problemu, przelew powinien z zagranicy dojść.

Ostatnia edycja:
Jakby co to mogę wesprzeć : AutoCad, SolidWorks, Catia , Rhinoceros. Chodzi mi po głowie coś podobnego ew. boczki drewno fornirowane

A nie myśleliście o obudowie z radiatorami na zewnątrz po obu stronach? Będę taką robił dlatego nie brałem radiatorów w oryginalnym kolorze :-)

Masz rację. Kupiłem 4 zestawy aby mieć porządną bazę pod zestaw aktywny. Będę robił 2 obudowy po 2 uni dlatego o to spytałem. Oczywiście, przy pojedynczym uni musiałby być jeden radiator jako atrapa. Także, nie było pytania :-)

Przypominam ze jutro ostatni dzień aby zapisać się na listę z zamówieniem. Do 10 czerwca czekam na przelewy. Wysyłki będę robił wg. kolejności przelewów.

Wysłałem już pierwsze zamówienia. Do końca tygodnia powinienem już wszystko zamówić. Będę informował na bieżąco.

Chętnie odkupię kit (bez trafa) lub PCB jeśli ktoś się rozmyśli.

Mam drobny kłopot z mostkiem prostowniczym, te które zamówiłem mają większe obudowy niż te pod które zaprojektowana jest PCB:

W mostku trzeba przegiąć nóżki bo mają inny rozstaw, nie przeszkadza to w funkcjonowaniu ani nie koliduje z innymi elementami, kwestia estetyczna. Plusem może być to ze mostek w większej obudowie będzie się trochę mniej grzał.

Mi nie przeszkadza, ale jak chcecie to mogę je oddać i poszukać takich jak powinny być. Jeżeli nie ma sprzeciwu to zostawiam tak jak jest.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót