No i widac ze irek upakowal wszystko najlepiej![]()
No muszę powiedzieć, że Uniamp odpalił od kopa, gra od lat i nie mam w sumie powodów na jego zmianę. Super konstrukcja.
E-450 robię raczej z ciekawości czy usłyszę* diyaudio.pl/obrazki.html *różnicę ;-)
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No i widac ze irek upakowal wszystko najlepiej![]()
Usłyszysz, chyba że masz problemy ze słuchemE-450 robię raczej z ciekawości czy usłyszę
Już niedługo.gra od lat i nie mam w sumie powodów na jego zmianę
Przecie nigdzie nie pisze że uni jest do d..y.Nie przesadzaj dzwiedziu Nawet jeżeli E450 bije Uniampa w każdym aspekcie to nie mówione jest, że Uniampa sobie odspuścimy Jest jedna zasadnicza różnica między tymi wzmakami --> cena budowy..
Fakt z tym że symek od początku nie jest w 100% idealnie zaprojektowany.Gdybym miał wybierać między budżetowymi wzmacniaczami to wybrałbym Symasyma
Ja też tego nie napisałem.Przecie nigdzie nie pisze że uni jest do d..y.
Po co budować Uniampa na handel? Może tu tkwi ta magia w klonach accu, bo można przyciąć..?Co do ceny - fakt, ale co zrobisz, nie ma za bardzo na czym "przyciąć".
Popieram w 100%!!Gdybym miał wybierać między budżetowymi wzmacniaczami to wybrałbym Symasyma - według mojej oceny gra lepiej od Uniampa.
Ja też tego nie napisałem.
Po co budować Uniampa na handel? Może tu tkwi ta magia w klonach accu, bo można przyciąć..?EOT, każdy wzmak ma swój szereg i tyle.
Dla tego pisałem że warto mieć te zieloną pcb Jaskiniowca za paręnaście zł i do tego ten mały soft.
Tu nie trzeba hiendowych części, najdroższe to trafko choć da się pokombinować taniej.
Można też coś samemu pokombinować.
Co do oszczędzania na wzmaku to wiem po sobie że później dla swojego widzimisie i tak się włoży lepsze części, tylko potem pcb wygląda.
No tak, bo to są pcb od Janekzet, a on brał tylko jeden komplet pcb.I kolega turecki ma jeden komplet PCB na dwa komplety kitów - według otrzymanych PCB od dzwiedziu