• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kit elementów przewlekanych do Accuphase E-450

Status
Ten wątek został zamknięty.
Do mnie dotarło w całości. Widzę, że nie będę miał problemów z zagęszczeniem i upakowaniem elementów na płytce tak jak w BG1. Z moim wzrokiem to bez powiększenia nie podchodź.
Dzięki. Pozdrawiam.

To cieszy mnie to :)

Niestety trochę martwi mnie to, jak poczta u szastal spieprzyła sprawę. Mam tylko nadzieję, ze wszystko będzie (jeśli woreczek nie był otwarty to raczej na pewno będzie). Jakby czegoś brakowało to daj znać, coś wymyślimy.

To cieszy mnie to :)

Niestety trochę martwi mnie to, jak poczta u szastal spieprzyła sprawę. Mam tylko nadzieję, ze wszystko będzie (jeśli woreczek nie był otwarty to raczej na pewno będzie). Jakby czegoś brakowało to daj znać, coś wymyślimy.

Kurcze, ja jeszcze nie dostałem a byłem w pierwszym rzucie. Poczekam do jutra, zobaczymy co poczta wymyśli. Jak by co, masz numery listów ?

Dziwna sprawa, trzeba będzie to sprawdzić.

Mam wszytko, potwierdzenia nadania wysyłki z pierwszego wyjścia mam w Krakowie, więc dopiero po świętach go sprawdzę. Potwierdzenia nadania z drugiej tury mam przy sobie jakby ktoś potrzebował.

Do mnie paki w ilosci 2szt. dotarły nienaruszone:], dodatkowo potwierdzenie smsem z poczty o przesyłce i numerze, miłe zaskoczenie..
Dzięki .3lite !:)

Dziwna sprawa, trzeba będzie to sprawdzić.

Mam wszytko, potwierdzenia nadania wysyłki z pierwszego wyjścia mam w Krakowie, więc dopiero po świętach go sprawdzę. Potwierdzenia nadania z drugiej tury mam przy sobie jakby ktoś potrzebował.

Alarm odwołany, paczuszka spokojnie czekała sobie na mnie na poczcie (nienaruszona, wszystko OK.) Ostatnio mój urząd chcąc iść z duchem czasu wprowadził elektroniczne awizacje (sms i email) ale jak widać w moim przypadku nie zahulało .... No ale finał szczęśliwy, dzięki za organizację zamówienia.

Nie na temat...
Panowie, mam pytanko. Czy byliby chętni na zrobienie porządnych kabli XLR, m.in. do końcówek, mikrofonów pomiarowych, itd? Będę zamawiał trochę zabawek w TME i chcę kupić przewód w ekranie 3x0,22mm^2 OFC:
http://www.tme.eu/pl/Document/a79d8e97baaf0b2c437de02ec64eb613/tsk1042.pdf
lub
3x0,25mm^2 OFC:
http://www.tme.eu/pl/Document/ebc9a1ffb7524be2a7d197039f99807a/Cxxx25.pdf

Cena ok. 3,6zł/m czyli 36zł za 10mb
Problem jest taki, że nie potrzebuję 100m i chętnie odsprzedałbym 90m :) Tak więc czy są osoby które potrzebują powiedzmy 10m takiego przewodu? Wysyłka pocztą w kopercie bąbelkowej to 10zł do każdego w PL.
Przy okazji można zamawiać wtyki męskie:
http://www.tme.eu/pl/katalog/przewo...52,45150;6:1752;7:7;9:14;412:24791;1247:6911;
i żeńskie:
http://www.tme.eu/pl/katalog/przewo...52,45150;6:1752;7:7;9:15;412:24791;1247:6911;

Ostatnia edycja:
Hmm jest gdzieś paczka z dokumentacją do E-450 z grupowych zamówień PCB/Kit ?

Dziś odebrałem z poczty swoją paczkę. Też rozerwana...
W paczce płytki PCB + 2 woreczki strunowe z elementami. Jeden woreczek trochę rozerwany, mam nadzieję, że nic się nie zgubiło.

Rozerwana całkowicie czy naderwana? Nie wyobrażam sobie jak trzeba tym rzucać by rozerwać kopertę :/

W ostatnim paczkach spróbuję dodatkowo jeszcze zabezpieczyć stronę od której się otwiera, może to uchroni od takich "przypadków" pocztowych.

Ostatnia edycja:
Rozerwana całkowicie czy naderwana? Nie wyobrażam sobie jak trzeba tym rzucać by rozerwać kopertę :/

W ostatnim paczkach spróbuję dodatkowo jeszcze zabezpieczyć stronę od której się otwiera, może to uchroni od takich "przypadków" pocztowych.

Warto włożyć dwie koperty jedną w drugą lub przynajmniej po kawałku tektury na boki a klejenie zakleić taśmą miodową. W ten sposób wysłałem masę z 100kitów do Symasyma.

Ale to widze prawie każda jedna rozerwana, moja też miałą dziurke tak na dwa place.
Może sprawdzali czy nie bomba :flapper:

Warto włożyć dwie koperty jedną w drugą lub przynajmniej po kawałku tektury na boki a klejenie zakleić taśmą miodową. W ten sposób wysłałem masę z 100kitów do Symasyma.

Nie martw się, coś wymyślę przy ostatniej partii :)

Rozerwana na tyle, że mogłem wyjąć z niej rzeczy dalej jej nie rozrywając.

No to składaj, jak czegoś zabraknie to dasz znać.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót