chyba nie masz pojecia co piszesz :]harvester88 napisał:No to jak na takie głośniki i projekt to wyglada cokolwiek zalosnie, przynajmniej porownujac z 3 drogami irka.
co niby jest lepszego w irkowych zwrotnicach?
schemat czy elementy uzyte wg MOJEGO "widzimisie"

zwrotnice do 3 drog robilem JA i jedyne co bylo tam lepsze niz w zwrotnicahc STXa to wieksze cewki - NIC WIECEJ! nawet byly tam elektrolity ktorych w zwrotnicach STXa prawie niemaharvester88 napisał:Nie slyszałem ale w mojej pamieci mam zwrotke irka ktora tez sam robiles w "3drogach na stx" i jakos ta nie budzi mojego zaufania
male? a widziales jakiej wielkosci jest ten terminal?harvester88 napisał:napisalem ze nie mowie ze gra zle. Tylko po prostu przegladajac na necie projekty np troelsa i wiele innych zawsze zwrotnice sa gabarytow dosc sporych i dziwi mnie ta malosc.
dla porownania 3w classic trolesa na tym samym terminalu

i zapewniam cie ze tutaj sa DUZE cewki
jak wg ciebie zwrotnice stxa sa male to moge ci wieksze zrobic. tylko nie czepiaj sie jak wyjdzie 300-400zl za same elementy
widac ze nawet nie wiesz co to MDF :lol:harvester88 napisał:Jakby sie jakims cudem okazalo ze kolumna zbudowana z pilsni przekladanej kartonem gra lepiej niz z MDF to czemu tak nie budowac![]()
powodzenia - taniej nie wyjdzie ;]harvester88 napisał:Aha i jeszcze jedno, jesli sie za ten projekt zabiore a pewnie tak sie stanie to mysle ze lepszym i tanszym pomyslem bedzie zamowienie elementow zwrotnic w polinku i zmontowanie wszyskiego samemu do kupy. Wieksza satysfakcja i porzadniejsze luty;]
tak? a otwierales cennik polinka? np cewki o jednej wartosci masz ok 10-20szt :!: wiec jak chcesz to dobrac bez odpowiedniej wiedzy?harvester88 napisał:Nie bede dobieral elementow bo wszystkie sa wymienione w projekcie