• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[Kolumny 2-drożne] 2 drogi dla ubogich...

Wallker napisał:
A ja bym jeszcze prosił zdjęcie połączenia głośników

pulpit1z1.jpg

bingant, to połączenie głośników - bajka. Widzę wszystko dopracowane w najmniejszych szczegółach. ;)

Kolega bingant ma coś, czego wielu userom na diyaudio brakuje- poczucie estetyki i smaku. Jego kolumny, zarówno 3 drogi jak i te obecne monitory to po prostu w każdym calu dopracowane konstrukcje. Obudowy wykonane z dbałością o szczegóły i bardzo przemyślane, proporcjonalne. Gratuluję talentu i czekamy na więcej.

bingant napisał:
Wallker napisał:
A ja bym jeszcze prosił zdjęcie połączenia głośników

Obrazek

:shock:

a ja myslalem ze zrobiles to tak jak ja... taki detal naprawde sporo zmienia ;)

wszystkie prace wykonałem w kotłowni, przy okazji położyłem w niej na posadzce płytki
haha - te plytki to pewnie byla wymowka dla zony zeby usprawiedliwic ciagly brak ciebie w domu :P

bingant, Kawał dobrej roboty. Naprawde Suuuuper. Stendy zrobiłem pod Totem Mite takie same jak Ty ale nie wyszły mi tak pieknie jak tobie. :wink:

[ Dodano: 2010-01-18, 20:28 ]
bingant, dodam, jak ogladam to mi sie 'scyzoryk' otwiera zeby takie monitory sobie zrobic :grin:

ja jak zobaczyłem te to swoich klonów wlm chyba nie pokarzę bo wstyd będzie :cry:
bingant, powinieneś dostać bana na zamieszczanie swoich diy albo powinniśmy ci założyć inną kategorię np: królewskie diy albo jakoś tak

Serdecznie dziękuję wszystkim kolegom za miłe słowa, również ukłony w stronę któregoś moderatora(?) za umieszczenie mojej drugiej konstrukcji w tak zaszczytnym dziale.
pozdrawiam - Robert.

Ja jestem ciekaw czy następną konstrukcją też będzie sonus czy coś bardziej wyszukanego :razz:

bingant, nie tylko na górze jest napisane :
Przesunięty przez: takero
Dzisiaj 21:51
:wink:
dolphin123 napisał:
Ja jestem ciekaw czy następną konstrukcją też będzie sonus czy coś bardziej wyszukanego :razz:
chyba powinien być sonus, żeby pasował do reszty
jak dobrze pamiętam to teraz centralny :?:

to jak ma wyglądać jak łezki to jestem ciekaw jakie będzie miało proporcje żeby zachowac litraz :grin:

I tutaj właśnie mam cholerny problem :(
łezki raczej nie i nie chodzi o litraż, bo to będzie obudowa zamknięta.
Sub Sonusa mi nie podchodzi za bardzo, mam taki pomysł w swoim deklu, ale jeszcze ostatnia klamka nie zapadła.

dolphin123 napisał:
Kiedy zaczynasz budowe suba? :razz:

właśnie zacząłem najważniejszy etap :)

Powrót