Dawaj fotyJacekN napisał:P.S. Dzisiaj prace troszkę poszły do przodu tzn druga kolumna w stanie takim jak na pierwszych fotkach a ta pierwsza uszczelniona oraz wklejony tył :grin:

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dawaj fotyJacekN napisał:P.S. Dzisiaj prace troszkę poszły do przodu tzn druga kolumna w stanie takim jak na pierwszych fotkach a ta pierwsza uszczelniona oraz wklejony tył :grin:
Bardzo słuszna uwaga ! Wiele osób w ogóle o tym nie myśli.KAPRINT napisał:nie zapomnij o odpowiednim podfazowaniu otworów od strony wewnętrznej
Quester napisał:KAPRINT napisał/a
nie zapomnij o odpowiednim podfazowaniu otworów od strony wewnętrznej
Bardzo słuszna uwaga ! Wiele osób w ogóle o tym nie myśli.
n_omyzs napisał:Quester napisał:KAPRINT napisał/a
nie zapomnij o odpowiednim podfazowaniu otworów od strony wewnętrznej
Bardzo słuszna uwaga ! Wiele osób w ogóle o tym nie myśli.
Bo w wiekszosci konstrkucji jest to niepotrzebne. Co innego jak ktos upiera sie na 6cm front![]()
aha... :razz:nowy1 napisał:ja mam front ponad 9 cm i zrobiłem coś podobnego jak marko3T z AS
nowy1 napisał:ja mam front ponad 9 cm i zrobiłem coś podobnego jak marko3T z AS
zboj87 napisał:Może i się nie znam, ale co Ci po tym dziewięciocentymetrowym froncie poza możliwoścą skrzywienia kręgosłupa i wypadnięcia dysku przy przenoszeniu? Pod względem fizycznym ze wiele się nie zmieni. Wg mnie zagrałoby to tak samo przy 3cm na przodzie.
Taa nie skomentuję tego nawet.nowy1 napisał:nie będe umoralniał cię na siłe
To miałem na myśli.coolombo napisał:Bez przesady ważniejsze od grubości ścianek są wzmocnienia.
zboj87 napisał:Taa nie skomentuję tego nawet.nowy1 napisał:nie będe umoralniał cię na siłe
To miałem na myśli.coolombo napisał:Bez przesady ważniejsze od grubości ścianek są wzmocnienia.
siebie "uortograf" lepiejnowy1 napisał:P.S poczytaj sobie dlaczego jest dobrze mieć gróby front nie będe umoralniał cię na siłe
bawolek napisał:poza tym grube fronty mogą być choćby po to by zrobić bajeranckie ścięcia...
n_omyzs napisał:bawolek napisał:poza tym grube fronty mogą być choćby po to by zrobić bajeranckie ścięcia...
Tu sie zgodze