• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[komputery] temat ogólny

Nie, coś w stylu jakiegoś problemu z połączeniem dokładnie juz nie pamiętam ale mogę sprawdzic jak coś.

a więc:
-jeśli kabel podłączony jest pod gniazdo eth1 pod które był podłączony podczas owej burzy to komunikat, że kabel odłączony.
-jeśli np. pod eth2 "ograniczona łącznosc lub brak łączności".

Ostatnia edycja:
Obydwa mają matrycę IPS, a ten większy jest tańszy... Jest jakiś haczyk? Czym one się różnią oprócz wyglądem? Ja tam żadnego z nich bym nie polecał, ale z dwojga złego to pewnie ten większy (skoro tańszy).

Dell U2312HM lub Dell U2212HM (ale uwaga, ten 22")

PS: I nie złość się na mnie :) Przecież te LG które zaproponowałeś też będą pewnie działać i będą ok. Zależy kto co preferuje.

Patrzyłem na te Dell'e, ale jakoś mnie nie przekonały. Osobiście skłaniałbym się ku temu 24EA53VQ. Muszę się zastanowić.
Dzięki!

PS: Nawet mi to przez myśl nie przeszło!

Paweł poruszył temat SSHD, a używa ktoś może SSD? Kupiłem sobie 12" VAIO ale dysk w nim to porażka (5400 rpm). I chyba czas zrobić krok w przód. Przy okazji, Pogromco, wykrakałeś mi tą przesiadkę na nowszy system! :P Ale wracając do sedna. Szukam jakiegoś możliwie dobrego SSD 120/128gb w cenie ok. 350zł. Mankament jest tego typu, że ograniczony jestem grubością 7mm i z takim profilem wygrzebałem starszego Samsunga serii 830 i Kingstona V300. Miał może ktoś z nimi do czynienia? Albo w ogóle z SSD? Bo wiadomo, że teoria swoje, a praktyka swoje.

Warto zasinwestować w ssd, z kompa robi się rakieta;) Ja mam 64gb ocz i jestem zadowolony

4ggn.jpg

Samsung ma te niecałe 7 mm a OCZ trochę za gruby bo z 9 mm ale dobry dysk, nie narzekam na żaden.

arcypol, ocz vector 128gb może i droższy, ale jest wart swej ceny (zresztą poczytaj recenzje na necie.. W tej cenie i pojemności chyba najlepszy)

Taka dodatkowa informacja odnosnie awaryjnosci dyskow twardych ssd.
From hardware.fr, here are the SSDs failures rates according to a French e-tailer as of May 2013:
Samsung 0,05%
Plextor 0,16%
Intel 0,37%
Crucial 1,12%
Corsair 1,61%
OCZ 6,64% (!)

Mysle ze warto na to zwrocic uwage, z dyskami samsunga nigdy nie mielismy problemow, intele dosyc czesto nam padaly ( a to jak widac dobre dyski) OCZ sami widzicie:)

Powrót