Nie na temat...
- czepiam się bo mnie obraził ( anonimowo co jest zwykłym chamstwem ) ... a większość jego wpisów na forum to teorie spiskowe. poczytaj historie wpisów echo1 na forum i policz jaki odsetek jest jego pomocy innym w stosunku do teroii spiskowych i atakowania rożnych firm i ich produktów) Plik się zgadza ( odchyłki +/-1dB ) co odbiega nieco od średniej w tego typu mikrofonach po prostu masz taki egzemplarz. A nie wygląda na charce podobnie do innych bo po prostu nie jest wygładzony do 1/3. - nie ustosunkuje się do oszczerstw bez rzetelnych i popartych "prawnych" dowodów. Nigdy Nikogo nie oszukałem i wszyscy moi klienci o Tym wiedzą. Nagonka powstała w wyniku tego że jeden klient chciał skorzystać z zwrotu kilku zwrotnic zakupionych w sporych odstępach czasu po 2 latach od zakupu a Ja się na to nie zgodziłem. A to że ktoś chciał być Fajny i zrobić po prostu na złośc i wymyślił swego czasu taką nagonkę świadczy źle tylko o Nim. i co mu z tego przyszło ?? Moja firma nadal istnieje robi usług coraz więcej a firma jego znajomka nie powstała mimo wielkich zapowiedzi ... Każdy Wie Kim jestem i co robię. Nazywam się Adam Zapotoczny jestem właścicielem firmy ZapAudio. moje witryny internetowe to www.zap-audio.pl i www.zap-acoustics.pl zajmuje się tym czym się zajmuje ponad 10 lat. A kim jest Echo1 ?? I wyobraź sobie że nie interesuje mnie to że ktoś tak kiedyś napisał ze oszukuje klientów. Takie spekulacje krążą wokół każdej firmy i tworzone są przez osoby zawistne lub konkurencje. Takie oszczerstwa publiczne w moją stronę wysnuwały także 2 firmy z branży które już nie istnieją i 1 osoba która chciała założyć firmę i sklep i Nic jej nie wyszło. Chcesz mi coś udowodnić zrób to z sposób poparty dowodami prawnymi !! nie będę tolerował nieuzasadnionego obrażania mojej osoby !! | ![]() |
Yoshi pisał o 8000 co by się zgadzało nie pisał o B-5. Ale sprawdź może się czegoś dowiesz sam jestem ciekawy czy coś takiego dają . Jakby dawali była by Fajna alternatywa dla typowych mikrofonów które niekiedy nie radzą sobie z pomiarami przy dużych mocach ( chociazby Harmonicznych )Przeczytaj wcześniej o czy pisze Yoshi, co dowiedział się u dystrybutora.
- dokładnieJeśli plik od producenta do da nam niewielkie odchyłki od pomiaru, to po co płacić więcej.
Ostatnia edycja: