• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

o jakim samochodzie marzycie?

Jaguar im starszy tym lepszy ale bez przesadzy ,
Stary Mercedes CL
i jako drugie auto:
Honda CIvic Type-R siedziałem w tym i jest po prostu genialny, dopasowany wprost idealnie, jakby na mnie szyty

a tak realnie to narazie to chciałbym mieć byle co co ma cztery koła i silnik

[ Dodano: 2004-10-25, 20:55 ]
No tak zapomniałem o najważniejszych dwóch NISSAN 350Z (moja miłość od pierwszego wejrzenia) oraz 300ZX a o GTRach - zwłąszcza 33 to nie wspomne
Wspaniałe autka

Nissan Skyline GTR Jun powyzej 1000Hp i z zaje*** momentem obrotowym :p to musi byc wypas ale oczym tu marzyc mi wystarczy i tak wymarzony uniak na turbie

jak lunicie mustangi to obejrzyjcie film bullit z stevenem mcqueenem albo sciognijcie sam poscig mustangiem widzialem na emulu
mustang pracuje jakby miał 7 litrów,

>>>>>>>DZIEJOk a masz foto tej czarnej corvetty ??????? jak tak to zamiesc je.

OK. To ja mam Mercedesa W123 200D (niestety) ale to bardzo fajna fura, wygodna duża i jest to youngtiemr. Kiedyś może to samo tylko na bęzynę.

hehe qrakoz tez mam mercedesa W123 240D i tez jak dla mnie jest super, moze mocy za duzo nie ma ale za to duzy i wygodny... a na trasie do 150ciu mi sie go udalo rozbujac (a moze by pojechal i wiecej)
a co do marzen to chcialbym mercedesa W107 350slc => piekny klasyk...
albo mercedesa 126 wersja 600sel albo 560sec...
a jtakie dalsze marzenia to cl600, sl55amg s klasa i inne....

kiedys omesia 3,0 V6 270 Km
obecnie mesio 124 2,5D
w najblizszym czasie fiat uno 1,4 turbo 115 kM :) niestety z mesia musze kupic piec do domu ;P

[ Dodano: 2004-10-25, 23:12 ]
ps a najlepsze czym jezdzilem to subrau impreza STI ponad 270 Km to jest fura

Renault Laguna 1.8 niestety (trochu słaba)

W najbliższym czasie bmw 3.. jakiś 2001/2r. w trakcie ściągania

a moze teraz czym jechaliscie marki z wyrzszej polki
ja jechalem oplem speedsterem w niemczech wypas bryka ale chcial bym sie przejechac peugotem 907

Załączniki

• pic05_big.jpg
    pic05_big.jpg
    16.5 KB · Wyświetleń: 0
  • pic02_big.jpg
    pic02_big.jpg
    23.3 KB · Wyświetleń: 0
  • pic01_big.jpg
    pic01_big.jpg
    22.4 KB · Wyświetleń: 0
Powrót