Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ależ Ty naiwny...Karol22m napisał:gdyby przyszedł zepsuty, to bym mu go oddał, bo jak kupiłem jako dobrego ... ;] :wink:
150w panel , nowy i z wieczystą gwarą kosztuje u Irka , tzn kosztował 280zł.Karol22m napisał:dokładnie, jak ktoś się tym cokolwiek interesuje i to lubi, to może się pobawić - nie każdego stać na kupowanie paneli po 500 zł, przynajmniej mnie nie...
Tia...Karol22m napisał:nie chce mi się drugi raz tego samego powtarzać, NIE MAM KASY NA TO!!!
kupiłem taki, na który było mnie stać, i jak narazie jest ok, ale jak nie bedę miał co robić to go rozbiorę i zobaczę co się w nim dzieje od środka.
jak wyżej.Karol22m napisał:wogule cie nie rozumiem, jak nie mam kasy, to jak moge kupić cos lepszego ?
to była ironia :lol: :lol:Karol22m napisał:bart210, sam potwierdził...
śledzę temat od początku, a drugi raz mi się nie chce :razz:takero napisał:Karol22m, naprawdę nie chce mi się któryś tam raz powtarzać , przeczytaj moje posty pisane tu przeze mnie od początku...
takero napisał:Karol22m napisał/a
gdyby przyszedł zepsuty, to bym mu go oddał, bo jak kupiłem jako dobrego ... ;] :wink:
ależ Ty naiwny...
A oni odpowiedzieliby tak - "Oczywiście, panel wymienimy na inny
Proszę odesłać nam ten , ale nasz firma dla zagwarantowania najszybszej wymiany
sprzętu na nowy i największej satysfakcji klientów tylko paczki kurierskie ubezpieczone na 2000zł.
Tylko to pozwala nam zachować tak wysoką jakość usług, więc takimi samymi paczkami wysyłamy.
Wysyłka w obie strony za pośrednictwem firmy kurierskiej TNT"
I tak to działa - wybul ponad 100zł na wysyłki żeby dostać kolejny panel![]()
no raczej...coś niepewny jest ...
gdzie, co, jakie? :wink:A te ceramiki z zasilacza wywaliłeś?