Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
u nas jest taniej. ale jeszcze nie wiem ileFlockowanie jest extra tylko kosztuje 250zl za słupki
zwracalem na to uwage lukaszowi jak tylko dostalem jego zwrotnice... mi tez to nieco przeszkadzalo, ale dla wielu innych to nadal za cicho :/Tym czasem dodam, że jednak missiony grają za głośno, tak jak kiedyś balcer powiedział, i nie jest to kwestia montażu reszty.
za mala roznica w odsluchu - mierz wyzej
jak nowy stx to raczej bralbym REPawel S. - mając do wydania 350 zł na subwoofer łącznie ze skrzynką, wybrałbyś 8" STX czy REX10S4?
jakosciowo nie. ogolnie to dobre glosniki, ale bez przesadyChociaż z kontekstu wypowiedzi można wywnioskować, że jednak RE Audio zagra troszkę lepiej od STX'a.
bardzo dziwne... jak na tanie glosniki to chyba jedne z nielicznych ktore graja.W przypadku RE Audio spotkałem się już z opinią, że to kolejny "Hamerykański zamulacz"...
A na rynku nic innego niż STXy i RE nie ma?![]()
Jest jest, tylko czy warte uwagi? Co byś polecił w budżecie do 350-400 zł z gotowych konstrukcji? JL Audio WX10? AudioSystem MX10? u-Dimension EL10?
staH300 - pochwal się, jak już zmienisz STX'a na coś innego. Napisz czy było warto. Ja w tym momencie mogę kupić tylko sztuki z tej nowej serii, które podobno już tak fajnie nie grają.
Tam jest jeden szpecjalista
Co zwrotnice robie na czacie![]()
jak ktos usunal caly uszczelniacz to nic dziwnego. taki uszczelniacz nie jest tani, ale warto go kupicchoć w leonie to przecieka przez tą blachę, którą się zakrywa cały otwór drzwi.
mozesz sie pobawic w okolice 23 litrow.stx 8" w pierwszej wersji z obudowie BR ~35Hz (na pewno obudowa musi zostać przebudowana i spasowana