Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
rób co chcesz, ale jak napiszesz otwarcie jaki masz problem z SW/JIGiem, na pomoc jest większa szansa na forum, niż na PW.Tutaj chciałbym dorzucać "newsy" zgodnie z tematem
rób co chcesz, ale jak napiszesz otwarcie jaki masz problem z SW/JIGiem, na pomoc jest większa szansa na forum, niż na PW.
lukasz dobrze gada, z tym, że jak nie interesują cie na razie niskie f. tylko sam projekt zwrotnicy to wystarczy ci front obudowy.
AKAJjaka masz pojemnosc komory na akx? Bo z tego co pamietam to optymalnie bylo 20 litrow na 1 szt
Jak doprowadzę system pomiarowy do porządku, to oczywiście to sprawdzę i zaopatrzę się w stosowne komponenty.zwrotnica:
za maly drugi kond na wysokotonowce
za duza cewka na gdn
Dlatego wrzuciłem na razie pierwsze screeny z konfiguracji i proszę o pomocco do tych pomiarow to nie wiele tam widac
Tak. Pozostale to ch-ki głośników przed i po zwrotnicyta zółta ch-ka to wynik symulacji zwrotnicy?
Po tym pytaniu zaczynam wątpić, i chętnie się dowiemw ogóle się nie sumują charakterystyki piszczałki i niskotonowca. Wiesz jak to powinno wyglądać?
Nie, to jest pulse kalibracji wzmacniacza. Podany z karty na wzmacniacz i z powrotem na kartę. Pomiaru pulse z mikrofonem i ustawiania markerów teraz jeszcze nie robiłem. To co widać na wykresie to jeszcze stare ustawienia. Uznajmy, że jestem w trakcie kalibracji zestawu i chce to zrobić dobrze (choć nie mam pewności, że robiłem to źle bo mam wydrukowany tutorial Yoshi'ego jeszcze sprzed paru lat którego używałem do kalibracji, ale chyba ten sam, który jest tu na stronie).Czy to jest sygnał wychodzący z karty podany bezpośrednio na wejście line in?
Kolejną kwestią jest to jak osiągnąć lepsze wykresy symulacji zwrotnicy poniżej 500hz?
Ale po co?