Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bał bym się tak DAC podłączyć u siebie ^^
Monitory metr od uszu, jak by jakaś aplikacja na kompie zgłupiała i puściła full głośnosć, to bym miał niespodziankę.
Raz tak miałem Yamahy HS50 ustawione na prawie -10dB, normalnie sobie słucham muzyki, coś win win przyciął i karta ustawiła 0dB na wyjściu, jak by pociąg do domu wjechał.
Żona spała 2m dalej na kanapie, nie muszę mówić jak się sprawy potoczyły ^^
Może i podobny, ale nie w tym stopniu, tylko że to trzeba mieć rozeznanie jak przy poprawnym napięciu żarzy się lampka tej wielkości. Można sobie wziąć za odniesienie tutaj światło z LEDów, dziwnym trafem lampa naparza bardziej niż diody i to jeszcze całą powierzchnią. | ![]() |
A to przypadkiem ten led pod podstawką nie naparza?Nie wiem czy to zdjęcie po prostu tak wyszło, ale coś mocno te lampki świecą,
Bursztynowe wstawja sie juz nie moge doczekac jak lampe odpale. Choc wciaz nie wiem jakiej firmy lampki kupic
![]()