Takich tricków nie znałem, kostka w sumie ma zenerki na -15V oraz -8V, więc jest gdzie połączyć, o takim źródle na VAS jak ostatnie też przez chwilę myślałem, bo powinno być lepsze termicznie, trochę jednak za późno i na płytce wylądowało to pierwsze, z tym że dość szybko się rozgrzewa i na początku jest 7mA potem bliżej 8mA, za to kostka AN bardzo ładnie trzyma DC offset, cały czas -2mV na obu kanałach.
Na razie trochę ochłonąłem, bo tak pod śmiesznym zasilaczem z biurka IPS śmigał, tak po wrzuceniu do mojego "IAMPA" na SMPS już zaczęło się robić ciekawie, co jakiś czas przy słuchaniu muzyki potrafi się pojawić pierd jakby na chwilę wzmak się wzbudził, ale jak chcę do niego podejść, to jak na złość powraca do normalnego grania, będzie jeszcze próba reorganizacji kabli sygnałowych i zobaczymy.
Jeszcze ciekawostka, w aplikacji są między innymi 2 kondy 10pF, jak odpaliłem tylko na jednym, bo więcej nie było, to kanał któremu brakowało tego konda bardzo szybko zaświecił rezystor z zobla, ale na szczęście bez większych uszkodzeń, jedynie muszę pośmigać coś z tymi losowymi zniekształceniami.