A u mnie gra i buczy od dzisiaj z MOUSE 8820. I jest pięknie 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To nie dobrze
Możesz podesłać ale szybko na pewno nie będzie - kolejkaCzy jest ktoś chętny do odpłatnej naprawy tej płytki. Ja nie daję rady a już tydzień nad tym siedzę.
MUSESMOUSE 8820
Właśnie kolejkaTo nie dobrzeOgólnie jak wrażenia odsłuchowe?
Możesz podesłać ale szybko na pewno nie będzie - kolejka
- - - - - aktualizacja - - - - -
Hmm w kicie z zamówienia brakuje chyba rezystorow bodajże 330 ?
Nie moge tez jakoś rozgryźć diód (tych szklanych) ? Oznaczenia ni cholery mi sie ze spisem nie zgadzają. Moze ktoś napisać, które to które ?
Albo lupa lub dobre oko i po napisach widać co jest co.
To jak Ci się znudzi ten wzmacniacz i będziesz chciał jeszcze lepszy, zmień opamp przy wejściu (drugi to serwo i nie ruszaj) na muses8820 (w elmag i markg_2006 na allegro pojawiły się w dipie po 27zł).
Kilka osób po zmianie stwierdziło że to jest to czego szukali![]()
usłyszeć różnice przy podmianie rożnych kabli... wystarczy mieć nie uszkodzony słuch
Jaki masz dokładnie problem z sprawdzeniem ich tak jak napisałem? Accuphase używa innych diod zenera, nie będą miały takiego samego oznaczenia...
Kolega dzwiedziu miał na myśli sprawdzenie napięć poprzez przeczytanie ich oznaczeń.