O trafach to można dożo dyskutować , ten filmik z YouTube jest odzwierciedleniem partactwa tych kolesi co nawijają te trafo
Sterowniki mam gotowe , pcb nieco zmieniona od prototypu - będzie tylko jedna pcb , pod wszystkie wersje tego układu , różnice będą tylko w oprogramowaniu .
Wersja max będzie łączyła się uartem z drugim modułem z wyświetlaczem dotykowym i cała obsługa będzie na wyświetlaczu dotykowym , ustawienia itp i woodotryski . Tutaj to jeszcze nie jest wszystko programowo gotowe ale programik do podstawowej wersji jest już gites .
Zbiorowe zam zrobię bardziej na as .
Płytki będę zamawiał z polutowaną cała całą gawiedzią smd , także do polutowania pozostaną tylko elementy przewlekane ,
Osobiście nie chce mi się tego składać a większość osób i tak nie polutuje smd .
liczba funkcji jest długa , ale układ potrafi wszystko i nie potrzebuje żadnych innych uzupełniających modułów .
Będę miał też pcb soft startu opartego o attiny , z możliwością zdalnego sterowania zał -wył , możliwością zaprogramowania dowolnego przycisku z pilota , no i możliwością ster manualnego za pomocą przycisku monostabinego ,
Układ składający się z kilku elementów - tani . Wyłącznie złożone moduły .