Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tyla siena za prosty otwor? Coz generalnie fajni pomocni ludzie, ale niestety cenowo troche przeginaja. Chcialem kupic obudowe w modu, ale ostatecznie zdecydowalem sie na toroidy, wyszlo taniej bo w toroidach jest juz wyciety otwor na gniazdo zasilajace, modushop wolaja za takie cos 60 czy 70 zl, wiec w sumie za twoja dziure moglo tyle wyjsc.tak, sam frez 260zl....
Dużo jak 70 zł za gniazdo, jak ja za wycięcie dwóch blach na laserze do accu 7100 z ich materiału i pomalowanie proszkowe dałem 80 złTyla siena za prosty otwor? Coz generalnie fajni pomocni ludzie, ale niestety cenowo troche przeginaja. Chcialem kupic obudowe w modu, ale ostatecznie zdecydowalem sie na toroidy, wyszlo taniej bo w toroidach jest juz wyciety otwor na gniazdo zasilajace, modushop wolaja za takie cos 60 czy 70 zl, wiec w sumie za twoja dziure moglo tyle wyjsc.
Czy laser nadaje sie do ciecia plexi? jesli tak to daj namiary na ta firme.Dużo jak 70 zł za gniazdo, jak ja za wycięcie dwóch blach na laserze do accu 7100 z ich materiału i pomalowanie proszkowe dałem 80 zł
Pteterycz, fajnie to wygląda ale ciasssssno
U mnie też "lekkie" zmiany, czekam na budkę mniejszą (4U/300) bo obecna (5U/400) zajmuje 1/3 biurka. Kolega potrzebuje do 7100 więc mała wymiana będzie.
Po za tym nie mam kiedy słuchać bo cały czas w delegacji.
Tak sobie myślę że dla chętnych, a jest kilka osób, można by zrobić zamówienie na barwy dźwięku (niskie, wysokie, przycisk direct). Barwa jest gotowa i sprawdzona właśnie z 450, działa bdb.
Tak z modua sterownik to masz z moduschop też ??
Tak, pobawię się zobaczę co one warte...-VU-metry to te chińskie potwory które ciężko wysterować?
mało czasu jeszcze nie sprawdzałem, widziałem jak ten układ steruje jeszcze większe te z modu to może i ruszy te ;-)-testowałeś je na tym sterowniku?
również z modu bistabilny wandal 22mm :flapper:-co to za wyłącznik/wandal na froncie i skąd?