Witam co byście powiedzieli na projekt obudowy coś w stylu gothic- projekt panela przedniego, już nawet nazwę wymyśliłem
. Lepiej się nie będę chwalił jaka . Ostatnio myślałem nad pomysłem ::
)))

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Obudowa do wzmacniacza nie musi wyglądać jak pudełko po butach z modushop.https://www.google.at/search?q=zaha+hadid+design&client=firefox-a&hs=1g6&rls=org.mozillaWitam co byście powiedzieli na projekt obudowy coś w stylu gothic- projekt panela przedniego, już nawet nazwę wymyśliłem . Lepiej się nie będę chwalił jaka . Ostatnio myślałem nad pomysłem :))
A to ciekaweObudowa do wzmacniacza nie musi wyglądać jak pudełko po butach z modushop
... a forum jest też po to aby wyrazić swoją opinię w temacie, a nie określać co kto komu każe, a tym bardziej pod dyktando modushopa
Tak wiemy, że Twoje jest najlepszeJa planuje produkcje gotowych skrzynek do których z pełna obróbką otworami na gniazda itp
Ogólnie te obudowy z modu jak dla mnie są beznadziejne , otwory na gniazda itp należy samemu robić . powodu to uszkodzenia anody , zadrapania itp . Są uniwersalne - OK .
Ja planuje produkcje gotowych skrzynek do których z pełna obróbką otworami na gniazda itp , które będzie wystarczyło tylko poskładać . Z reszta zobaczycie jak to wyjdzie , wprawdzie idzie mi to wolno ale brnę do przodu .