Też tak zrozumiałem.
Rozrysyj to na kartce, będzie łatwiej dyskutować.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
masa ma się łączyć tylko przy wejściach z obudową .
Dobrze obydwaj zrozumieliscie. Też się zastanawiałem czy można tak zrobić i stąd moje pytanie. Denon w swoich wzmacniaczach serii 1500 i 2000 mówi że ma dual mono i ma po jednym kondensatorze na kanał. Więc to nie jest tak że chcę zrobić , tylko pytam czy jest to możliwe a w efekcie końcowym wezmę to pod rozwagę.Też tak zrozumiałem.
Dobrze obydwaj zrozumieliscie. Też się zastanawiałem czy można tak zrobić i stąd moje pytanie. Denon w swoich wzmacniaczach serii 1500 i 2000 mówi że ma dual mono i ma po jednym kondensatorze na kanał. Więc to nie jest tak że chcę zrobić , tylko pytam czy jest to możliwe a w efekcie końcowym wezmę to pod rozwagę.
Dla mnie dual mono to dwa odseparowane od siebie bloki wzmacniacza czyli, oddzielne trafo-prostowniki-kondy-koncówki-zabezpieczenia. U mnie będzie tylko problem z trafo bo mam jedno ale z podwójnym wyjściem uzwojenia 48/0/48 48/0/48
docelowo będa wycięte dużo większe otwory wentylacyjne w pokrywach...poza tym katowanie dużą mocą zdarza się zazwyczaj w dyskotekachOj mam nadzieję, że nie będziesz go katować dużą mocą bo wentylacja szału nie robi, będzie ciepło![]()
sprawdź jeszcze tutaj http://www.fischerelektronik.de/Ciężko coś dopasowaćMoże napiszę do gościa czy nie załatwi samych radiatorów.
Jak bias ma wartość 10mV to wsio ok.
Nie wiem dlaczego ale moje radiatory po 3godz glosnego grania sa lekko cieple. Fakt sa one 2-2.5 raza wieksze nic pcb z tranami.. A moze cos nie tak jest?? Adrian wypowiedz sie prosze.