• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Ramka pod tablicę rejestracyjną

Ten tekst " wszystko o samodzielnej budowie sprzętu audio " nie pasuuuujeee

Może coś w stylu diyaudio.pl - usłysz więcej :D albo poczuj satysfakcję :D alboo poznaj dziedzinę audio od środka :D coś w tym stylu, rozumiecie o co mi chodzi? Jakiś taki slogan diyaudio ;)

Wg mnie albo tylko po polsku, albo po polsku i przetłumaczone na angielski .. Tylko po angielsku nie może być.

Akustyka bez tajemnic wg mnie będzie chyba najlepsze ;)

No i jak Panowie? Jakieś inne propozycje?
A może tak jak Quester proponował, coś w tym stylu:
"Do It Yourself - wszystko o audio".

"Do It Yourself - Moje Audio"
lub
"Do It Yourself - przyjemność słuchania".
lub
"Do It Yourself - zbuduj i posłuchaj".

Może:
"Do It Yourself - poznaj moc dźwięku".
lub
"Do It Yourself - poznaj potęgę dźwięku".

"Do It Yourself - poznaj wartość dźwięku".
lub
"Do It Yourself - poznaj siłę dźwięku".
lub
"Do It Yourself - poznaj potencjał dźwięku".
lub
"Do It Yourself - poznaj jakość dźwięku".

Brakuje tego określenia do dźwięku. lklukasz, może być

Tak to można bez końca, długa dyskusja i ogólny brak decyzji :razz: .Może zrobić ankietę i wybrać jedną z trzech najlepszych propozycji. Te naklejki nie będą dużo kosztować wiec doprowadźmy sprawę szybko go do finału zanim wszystkich ten temat znuży :wink:

cudny90 jest autorem logo, niech on wybierze trzy najlepsze propozycje i głosujmy?

Też uważam, że najlepiej zrobić ankietę i kilka opcji do wyboru. Także mam prośbę do moderatora o dodanie ankiety do tematu.

Jeśli chodzi o dużą naklejkę to myślę, że tutaj nie ma sensu robić ankiety. Każdy dostałby po jednej naklejce: kolor czarny i biały. Ja proponuję wersję 4 z projektu LuSzTi:

No to ja się wtrącę i muszę powiedzieć, że chyba ludziom nie zrobi różnicy, który róg naklejki jest zaokrąglony? W takim razie organizujemy zamówienie naklejki nr 4 i koniec kropka :)

Nie będziemy się wygłupiać i robić ankiety na naklejki, które różnią się ( umówmy się ) szczegółami.

cudny90 ale kilka osób chce naklejki na tablicę rejestracyjną i na nią jest wiele pomysłów. Ostatnia wersja 'Do It Yourself - poznaj jakość dźwięku' jest dobra, może to być wersja ostateczna jeżeli nie będzie sprzeciwów?

Powrót