Kupiłeś samą przerzutke czy wolnobieg/kasete też?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No też tak mi się wydaje że chodzi o jego napięcie, ale nie wydaje mi się żeby on przeskakiwał na kasecie no chyba że dzieje się to tak że nie można tego dostrzec gołym okiem...można też śrubę od przerzutki wyregulować, żeby wózek bardziej napiął łańcuch.
Łańcuch niby jest odpowiedniej długości 114 ogniw = 6-7 biegów nie wiem tylko czy to się ma jakoś do rodzaju przerzutki (chyba nie)
Na opakowaniu jest tabelka taka.Nie wiem skąd masz informacje o 114 ogniwach ale powinni też to zaznaczyć.
Daj foto kasety jak stan zębów
dlaczego? tydzien temu rozbieralem wolnobieg i w godzinke zrobilem serwis siostrzencowi... tylko ze jemu blokowalo a nie przeskakiwaloW przypadku wolnobiegu naprawa jest nieopłacalna.
tylko kulek nie pogub!U Ciebie jest to raczej wolnobieg, możesz go spróbować wyczyścić, ewentualnie rozebrać i przeczyścić oraz odpowiednio nasmarować środek.