Po pracy plecak i np do sklepu rodzinie na zakupy a w niedzielę rundka po okolicy
To nie zdążysz go zajechać... chyba ze masz "ciężką nogę".
No i pamietaj o dobrym zabezpieczeniu do roweru jak chcesz go pod sklepem zostawiać.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Po pracy plecak i np do sklepu rodzinie na zakupy a w niedzielę rundka po okolicy
No i pamietaj o dobrym zabezpieczeniu do roweru jak chcesz go pod sklepem zostawiać.
Wiecie co? Najpierw popatrzcie na youtubie jak się to rozbiera. Jak kupowałem to obejrzałem filmiki i wychodzi że każde zabezpieczenie zajmuje max 10s dla kogoś kto wie co robi... Trochę buła z tym tematem.
przypomnialo mi sie jak ukradli kolegi rower z wozkowni dzien po jego pogrzebie... | ![]() |
grubych kłódek
dwa zamki patentowe
zapięcie na ramie
odpusc dzwonek - i tak nic nie dajei dzwonek na bachory które jeżdżą slalomem prędkością ślimakową
tez musze swoje VP wymienic. jedyne co mi obecnie halasuje w rowerzewymień je wiosnę na takie z łożyskami maszynowymi (niebo a ziemia).