nie taka zwykla. u mnie jedyne co halasuje w rowerze to tanie platformy vpa z drugiej zwykła platforma.

a jaki rozmiar buta?
bo moze warto zaczac od butow z lidla?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nie taka zwykla. u mnie jedyne co halasuje w rowerze to tanie platformy vpa z drugiej zwykła platforma.
Mówisz o modelu Lizzard??ja trafiłem na promocje i dałem za nie 190 pln![]()
Z dostępem problema jaki rozmiar buta?
bo moze warto zaczac od butow z lidla?
Zawsze mówiłęm ze Platforma jest do luftu...u mnie jedyne co halasuje w rowerze to tanie platformy vp
w poprzednim tygodniu jak bylem w koszalinie to lezalo calkiem sporo rzeczy z oferty rowerowejZ dostępem problem
akurat typ pedalow tutaj nie ma nic do rzeczy. to tanie VP559 w ktorych szybko robia sie luzy na lozyskach. luzy da sie skasowac, ale uciszyc ich juz sie nie daZawsze mówiłęm ze Platforma jest do luftu...
kupilem licznik lidlowski
akurat typ pedalow tutaj nie ma nic do rzeczy. to tanie VP559 w ktorych szybko robia sie luzy na lozyskach. luzy da sie skasowac, ale uciszyc ich juz sie nie da
u mnie jedyne co halasuje w rowerze to tanie platformy vp
zawsze gdy myślę czy by tu nowych nie kupić kończy się prawie tak samo :
Dokładnie, chodziło mi o Platfusów.Paweł, po jego maniackich wpisach domyślam się, że chodziło mu o PO
No wiesz, jeśli ktoś wkleja z uporem maniaka te same linki do kilku tematów, jednocześnie robi aluzję w jeszcze innym, to jest tu coś nie tak. Spasuj trochę, to forum audio a nie polityczne. | ![]() |
ale Ty stary jestes ![]() | ![]() |
no patrz - pol roku bez TV i przestalem kojarzycPaweł, po jego maniackich wpisach domyślam się, że chodziło mu o PO (platforma obywatelska).
no tak, ale czy platformy czy spd? "oto jest zapytka"Dlatego powtórzę, kupcie sobie raz na łożyskach maszynowych i skończą się problemy
A i komfort jazdy się poprawi.
o wlasnie - przypomniales mi ze mialem wprowadzic zakaz pisania o polityce w regulaminie! ![]() | ![]() |
Lepiej wprowadzić zakaz pisania głupot.o wlasnie - przypomniales mi ze mialem wprowadzic zakaz pisania o polityce w regulaminie!
bys dostal bana juz dawno! | ![]() |
hmm... jaki masz rozmiar buta? moze pozyczysz na testy?Mam pedaly m520 i m530 z mini platformą. Jakiś czas znów jeździłem na zwykłych pedalach i jednak to nie jest to samobuty xc30 są w zupełności wystarczające dla początkującego użytkownika
A jak w praktyce oceniasz jazdę na m520 i m530? Różnice? Kiedy ta mini platforma się przydaje? Napisz jak możesz swoje odczucia z codziennego użytkowania.
hmm... jaki masz rozmiar buta? moze pozyczysz na testy?![]()