Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
rozważam cordiale
alphardy maja bardziej plastikowa izolacje i grubsze nitki w porownaniu do procabaChciałem wziąć alpharda da vinci, ale nie dostępne, więc rozważam cordiale albo procab.
Może brutto ?babka na kasie w biedronce zarabia 2100zl
tak, brutto. zapisalem w nawiasie ze tyle ma na umowieMoże brutto ?
zmiana tematu
stoje sobie w kolejce do kasy...
narzekaja sobie 2 babki o zarobkach w polsce...
tak sie wsluchuje w ich rozmowe i slysze ze babka na kasie w biedronce zarabia 2100zl!!!!!!!!! (na umowie)
gdzie to do cho... sprawiedliwosc?!
ja po studiach w wielkiej polskiej firmie z tradycjami mam 1800zl po 3 podwyzkach!!!!![]()
A co mają zrobić jak w okolicy nie ma innych możliwości?Ludzie sami godzą się na takie dziadowe zarobki a potem narzekają.
Ciekawe..zapewne to robią.Jak Ci zarobki nie odowiadają to szukaj lepszej pracy
Z tego co widzę jesteś z okolic Warszawy, 100-200 km dalej nie jest tak kolorowo.W mojej byłej firmie nieszanującej pracowników, ślusarze bez studiów zarabiają 2-3 tys. do ręki. D
Obawiam się, że sprawa nie jest tak prosta, jak beztrosko i być może nie do końca świadomie przedstawiasz. Owszem wolno ci i nie tylko ty takie prawdy głosisz, ale ten chór bezrefleksyjnie głoszący proste racje powszechnej niegodziwości jest męczący. Naprawdę sądzisz, że świat jest tak płytki, interpretacje łatwe a prawdy jedyne?Ludzie sami godzą się na takie dziadowe zarobki a potem narzekają. Jak Ci zarobki nie odowiadają to szukaj lepszej pracy.
...są też takie regiony gdzie chętnych jest dużo a pracy mało no i wtedy cena tej jest bardzo niska.
Jak Ci zarobki nie odowiadają to szukaj lepszej pracy
szkoda, że w Polsce ciężko idzie znaleźć pracy w kierunku naszego hobby w jakiejś cenionej (polskiej/nie chińskiej) wytwórni elektroniki czy sprzętu audio/ no chyba, że jako sprzedawca telewizorów w supermarkecie | ![]() |
szkoda, że w Polsce nie idzie znaleźć pracy w kierunku naszego hobby w jakiejś cenionej (polskiej/nie chińskiej) wytwórni elektroniki czy sprzętu audio/ no chyba, że jako sprzedawca telewizorów w supermarkecie