Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jest takie stare przysłowie
kasa szczęścia nie daje .
Nie istnieje niezastąpiony pracownik. Uwierz mi. A pracodawcy nie znoszą takich pracowników. Pierwsza próba sił na tym polu jest zwykle ostatnią. Dla pracownika oczywiście.
Trzeba zainwestować w swój rozwój, zrobić kursy, zdobyć uprawnienia lub doszkolić się samemu, tak żeby takich jak Ty było coraz mniej.
"Pracownika można zastąpić nieskończona ilością studentów..."
Jakie jest porównanie, a no takie że oni pracują już w trakcie studiów a ja będę mieć problem z bezpłatnym stażem, żeby choćby zdobyć doświadczenie aby go do CV wpisać. No i powiedz mi jak tu nie gonić ? Jak nie robić kursów ? Skoro i tak lata w których Ci na M-T balowali ja przeznaczałem na naukę ? Mam czekać na pracę aż sama przyjdzie czy z tytułem mgr inz iść układać kostkę brukową (oczywiście szanuje takich ludzi, bo i takich fachowców potrzeba) na śmieciową umowę ?
Niestety w tym co piszesz jest zbyt wiele optymizmuTak jak pisalem wczesniej, musi to byc slaby/mlody pracownik
A tak z ciekawości - czemu wybrałeś takie studia?
Miales 5 lat na to, zeby uzupelnic swoje CV tak
Jesteś pionkiem w grze
Kółkiem w maszynie
LuSzTi proszę nie straż mnie bo jestem na pierwszym rokuA poza tym jak to mawiał znajomy - "Elektronika jest fajna póki nie trzeba na niej zarabiać" - i muszę przyznać, że coś w tym jest
znalazłem dobrą pracę, związaną z moim wykształceniem, moja kobieta też. jestem zadowolony !
Z uwagi na pewne osiągnięcia naukowe, wynikłe nota bene wyłącznie z własnej pasji i chęci jej pogłębiania, płynącej z wrodzonej badawczej natury, a nie perspektyw finansowych, mam oczywiście inne źródła dochodów, ale też tylko wówczas, gdy chcę poświęcić czas na ich uruchomienie.
tak samo myslala u nas jedna pracownica. jak bardzo sie zdziwila jak dyrektor podpisal jej rezygnacjeJesli ten warunek jest spelniony, najprostsza metoda na podwyzke jest zlozenie natychmiastowego wypowiedzenia.
jakbym musial teraz isc do lepiej platnej pracy to bym poszedl do budowlanki! tam wbrew pozorom da sie zarobic...Mam czekać na pracę aż sama przyjdzie czy z tytułem mgr inz iść układać kostkę brukową (oczywiście szanuje takich ludzi, bo i takich fachowców potrzeba) na śmieciową umowę ?
tez bym tak chcial... ale trzeba zarobic to co brakuje na rachunki i zycieA że wolę pobyć z kobietą, pojeździć na rowerze, posłuchać muzyki, poćwiczyć, pospacerować, połazić po górach, ciesząc się życiem, to sporo z tych środków świadomie odrzucam .
taaa - moj fryzjer jezdzi X6!Nie zartujcie, ze jest tak zle
Popatrzcie jakie auta jeżdżą po ulicach
Skad ci ludzie maja na takie rzeczy?
I duże, nowe domu pod miastem
niestety przedsiebiorczosci nie ucza!Nie bierz tego do siebie, ale trzeba się było uczyć.
Nie bierz tego do siebie, ale trzeba się było uczyć.
niestety przedsiebiorczosci nie ucza!
a powinno to byc obowiazkowe w liceum/technikum
Nie zartujcie, ze jest tak zle
Popatrzcie jakie auta jeżdżą po ulicach
Skad ci ludzie maja na takie rzeczy?
I duże, nowe domu pod miastem
Fajnie prosto liczysz ale utrzymanie pracownika jest dwukrotnie wieksze niz to co dostaje netto. No i nikt nie kazal Wam nie byc fryzjerem