- Marianie ale prawie przy każdym projekcie powstaje więcej niż jeden projekt zwrotnicy. Nie ma w tym nic dziwnego. Specjalnie dla Ciebie mogę zrobić na odwrót i wystawić na forum tą droższą ale nie płaczcie jak koszt wykonania jej będzie droższy jak głośniki i też nie będzie w tym nic dziwnego.Właśnie dlatego nie rozumiem kwestii dwóch zwrotnic.

To ze droższa nie znaczy ze lepsza - kwestia gustu / preferencji
- Nie do końca w projekcie będą ściśle założone elementy i bez obaw będą to elementy " zwykłe" z tych dobrych. Jakby każdy mógł sobie zakładać co chce to jaki ma sens moja praca ? Ułożenie elementów na zwrotnicy będzie miało nawet spory wpływ.przecież każdy może sobie kupić co chce, STX-a albo srebrnego Jantzena
- - - - - aktualizacja - - - - -
Wiem , ale nazwijmy to że mi się śmieci skończyły i robie wszystko z nowego MDFSpójrz jak inni robią testowe obudowy, niekiedy ze "śmieci"... i jakoś gra

- Nie ma problemu jeśli to wam będzie odpowiadało mogą być 3 drogi. Ale pamiętajcie każda kolejna droga w dobrym projekcie kosztuje z reguły 2 razy więcej . Z założenia nie sięgnę po budżetowe głośniki.W dodatku większych 3w na forum jak na lekarstwo.
- Ja wytłumienie zawsze wklejam - zobaczysz na fotkach projektu.Wytłumienie się wkłada do gotowej (sklejonej) konstrukcji testowej
Ostatnia edycja: