Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Szkoda że człowiek jest tak nauczony że odżywia się nieprawidłowo i niezdrowo, do tego takie czasy że człowiek zalatany, nie ma czasu i je cokolwiek byle zaspokoić głód. Warto wybierać świadomie i zaczynać małymi krokami zmieniać sposób odżywiania na zdrowszy rezygnując po trochu z rzeczy niezdrowych. Ja tam właśnie robię, już sporo zmieniłem, odrzuciłem większość produktów przetworzonych, zakupiłem wyciskarkę do soków i co prawda nie pijam ich codziennie ale staram się tak ze dwa razy w tygodniu zrobić porządny sok warzywno owocowy. Do tego więcej warzyw w diecie, praktycznie już nie jem smażonych rzeczy tylko z piekarnika. Całkowicie wywaliłem masło i olej zastępując oliwą z oliwek i tłuszczem kokosowym.Teraz przez 2 miesiące mam dietę i leki
Bład. Masło jest o wiele lepsze i zdrowsze od np. margaryny, olej rzepakowy bardzo dobry.Całkowicie wywaliłem masło i olej
Bład. Masło jest o wiele lepsze i zdrowsze od np. margaryny, olej rzepakowy bardzo dobry.
Bład. Masło jest o wiele lepsze i zdrowsze od np. margaryny, olej rzepakowy bardzo dobry.
Zdrowia życzę !
Przeczytaj zanim zapragniesz zjeść LODA
Zgadzam się bo sam używam.To jest zbyt ogolnie powiedziane. Jest tak wiele roznych smarowidel pochodzenia roslinnego, ze nie mozna tak uogolniac
A jak ktos nie moze zrezygnowac ze smarowania pieczywa, to moze warto sie przekonac do uzywania olejow na chlebie zamiast smarowidel.
I tak Bronek to mniejsze zło niż dudek...
Ustami dudy porusza kaczor. Ciekawe dlaczego on i macierewicz nie są od dawna w tv...A czego tak myślisz?
Całkowicie wywaliłem masło i olej zastępując oliwą z oliwek i tłuszczem kokosowym.