• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Mój kolega z kolei, gdy poprzebierane, starsze dzieciaki zadzwoniły do drzwi, założył pożyczoną od własnych dzieci gumową maskę obrzydliwego, kostropatego faceta, nałożył długi płaszcz i otworzył drzwi ze słowami zapraszam do środka. Usłyszał tylko dziki wrzask i uciekającą w przestrachu młodzież. Na nic wołania po zdjęciu maski, żeby wróciły .

To jest efekt oglądania usamerykańskich filmów dla debili.

Przebieranki na halloween, to przecież nie jest odpowiednik wszystkich świętych. W naszej części europy "przebierańcy" są na zupełnie inne święto.

---------- Post dodany o 22:26 ---------- Poprzedni post o 22:22 ----------

Ancient Audio pokazal nowy mini monitorek http://www.ancient.com.pl/e_master.htm ktos poznaje szerokopasmowca? :]
Pasuje do zbliżającego się święta.

A mi sie wydaje, ze ten caly Halołin, to nie jakas tam moda, ale zwykla chec czerpania korzysci. Dzieciaki ( nie takie male jakby sie wydawalo ), laza po domach zeby wyzulic cukierki lub kase. Nie rozumieja wartosci tych swiat. To troche jak z chodzeniem po koledzie z ksiedze, mozna zarobic niezly hajs, a robota zadna.

Hahah przypomniało mi się jak kiedyś do mojej znajomej przyszli z szopką cyganie i śpiewali kolędy, mieli szczęście bo była sama w domu i bała im się nie dać żadnej kasy...więc w sumie coś w tym może być :)

a tak odnosnie cyganow to kiedys zapukali do kolegi w sumie to bajtle byly ojciec kolegi otwiera a oni pytaja czy ma jakies pieniadze na jedzenei on ich wpuscil do mieszkania i zrobil im kanapki hehe dal im te kanapki zeby jedli jak sa glodni :D i dostal tymi kanapkami po lbie a bajtle jeszcze go zbluzgali i uciekli heheh

Ciekawi mnie tylko czy w robocie też mówicie: Wszystkich Świętych i Boże Narodzenie to nie moje święto - chcę pracować!

W Polsce jest znacznie więcej takich co chcą pracować i nie maja gdzie... Czyli co? Powinni się cieszyć, bo mają taką nieustanną fiestę?

Panowie, mam kartę Scan Disc Extreme 32GB, i podczas zgrywania Avatara który ma 15GB, wyskakuje mi że dysk jest zapełniony :huh:
Inne filmy wchodzą...
Co jest nie tak? :glare:

Aha, rozumiem.
Niestety jak próbuję sformatować to tylko mogę właśnie na ten system plików FAT32 (mam windows XP).

No to chyba to będzie problemem, FAT32 obsługuje pliki o maksymalnej wielkości do 4GB z tego co pamiętam, ale niech się najlepiej jakiś informatyk wypowie. A na XP też chyba dało się to zmienić z tego co pamiętam.

Marian, ewentualnie podziel film na mniejsze części, ostatnio musiałem zrobić podobnie z Cars 2 w mkv, (u mnie akurat telewizor nie czyta powyżej 8 GB).

Powrót