• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Czy tu jest wysokotonówka visatona?

Raczej tak.

Takie teksty mnie rozwalają:
"Kolumny Topaz 15 to dwudrożny zestaw głośnikowy zbudowany w oparciu o starannie wyselekcjonowane celulozowe przetworniki"

...zwłaszcza w tym przedziale cenowym :rolleyes:

Sprzątanie na ekranie :)

Wywaliłem już około 10 worków różnych śmieci, dwa kosze elektro śmieci, dwa kubły wiórów, a i tak jeszcze daleko do finału.

W niebieskim worku niespodzianka, pełno starych oryginalnych kaset audio :thumbup:

Ostatnia edycja:
Najlepsze jest to, że to nie ja tak zagraciłem ten warsztat, tylko były właściciel, i w takich warunkach robiłem wszystkie moje konstrukcje od 2008r.
Aż sam nie dowierzam że mi się udawało, a suby na dwóch Eminensach 15" nie były małe.

Najlepsze jest to, że to nie ja tak zagraciłem ten warsztat, tylko były właściciel, i w takich warunkach robiłem wszystkie moje konstrukcje od 2008r.
Aż sam nie dowierzam że mi się udawało, a suby na dwóch Eminensach 15" nie były małe.

jak posprzątasz to będziesz miał miejsca jak w profesjonalnej lakierni.
Pozdrawiam.

jak posprzątasz to będziesz miał miejsca jak w profesjonalnej lakierni.

No, i wtedy nie będę miał wymówki :biggrin:
(ale sprzętu i tak nie mam, a i bez wyciągu nie da rady)

170 oryginalnych starych kaset.
Jak myślicie, te Metaliki są coś warte?

Ostatnia edycja:
Ja mam do systemu audio podpięty magnetofon Yamaha KX-690. Jakość dupy nie urywa, ale fajnie się wszystko komponuje i można czasem posłuchać :)

Kasety Acid Drinkers sobie zostawiam, w śród nich jest nawet perełka "Acid Drinkers 1985 / 3 Version 4 Yonash / Acid On The Dance Floor", do której grafikę robił perkusista zespołu None "Demolka".
Jutro do niego pojadę się pochwalić :thumbsup:

Kasety Acid Drinkers sobie zostawiam, w śród nich jest nawet perełka "Acid Drinkers 1985 / 3 Version 4 Yonash / Acid On The Dance Floor", do której grafikę robił perkusista zespołu None "Demolka".
Jutro do niego pojadę się pochwalić :thumbsup:

Weź autograf
Bedzie jeszcze wiecej warta :P

Powrót