Czy tu jest wysokotonówka visatona?
Raczej tak.
Takie teksty mnie rozwalają:
"Kolumny Topaz 15 to dwudrożny zestaw głośnikowy zbudowany w oparciu o starannie wyselekcjonowane celulozowe przetworniki"
...zwłaszcza w tym przedziale cenowym

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czy tu jest wysokotonówka visatona?
I już jest z czego starannie dobierać, oszustwa nie ma w tymNo co?
Wybierali miedzy alphardem, najtańszym tonsilem a tanim visatonem![]()
bo papier to gotowy produkt ktory mozna wykonac z roznych materialow
I już jest z czego starannie dobierać, oszustwa nie ma w tym
Najlepsze jest to, że to nie ja tak zagraciłem ten warsztat, tylko były właściciel, i w takich warunkach robiłem wszystkie moje konstrukcje od 2008r.
Aż sam nie dowierzam że mi się udawało, a suby na dwóch Eminensach 15" nie były małe.
Na razie pewnie jeszcze nie dużo ....Jak myślicie, te Metaliki są coś warte?
O masz admin opuszcza swoje forum... - koniec świata ...potrzebuje pieniedzy na wyjazd do nowej pracy wiec sprzedaje wszystko co tylko moge
nawet w UK mialbym przeciez dostep do netaO masz admin opuszcza swoje forum... - koniec świata ...
To fajnie, w sumie to było pytanie prowokujące :razz:, chciałem sprawdzić jak ty to widzisz. Skoro nie opuszczasz diyaudio to jest dobrze :thumbsup:nawet w UK mialbym przeciez dostep do neta
Kasety Acid Drinkers sobie zostawiam, w śród nich jest nawet perełka "Acid Drinkers 1985 / 3 Version 4 Yonash / Acid On The Dance Floor", do której grafikę robił perkusista zespołu None "Demolka".
Jutro do niego pojadę się pochwalić :thumbsup: