Widze propaganda PO i reszty zrobila swoje.Chyba na glowe upadles
Prosze zaglebic sie w temat. Naprawde, zachecam. Otworzy to oczy.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Widze propaganda PO i reszty zrobila swoje.Chyba na glowe upadles
Zawsze to samo...
Słowację cyklicznie odwiedzam parę razy w roku ok 1991 roku.
Generalnie tu chodzi o ludzka mentalność. Po wprowadzeniu euro ludzie mniej dostają (chodzi o ilość danej waluty jako liczbę) co automatycznie wpływa na ich podświadomość, że mało itp jak byli do czego innego przyzwyczajeni. Mentalność ludzka jest jaka i jej się nie zmieni. Słowacy w moich kręgach mówią, że dzięki UE bardzo dużo rzeczy powstało, dużo się pozmieniało i generalnie na + pod tym względem. Jednakże ubolewają z powodu prowadzenia europejskiej waluty.
Osobiście jestem przeciwny UE i walucie euro.
Prędzej sie wojny spodziewam
Super, to cały czas mamy siedzieć mentalnie na wschodzie i cieszyć sie bo mogło być gorzej? Chyba nie tędy droga...Zobacz, że na ich tle i tak wypadamy dobrze. Z krajów byłego bloku wschodniego jesteśmy jednym z bardziej rozwiniętych, lepszy poziom życia może mają w czechach albo słowacji. Dokładnie nie wiem jak tam sprawa wygląda.
Super, to cały czas mamy siedzieć mentalnie na wschodzie i cieszyć sie bo mogło być gorzej? Chyba nie tędy droga...
Myślę, że i tędy doga nie wiedzie. Jest jak jest i tyle. Albo Ci się nie podoba / nie tolerujesz / denerwuje Cię i próbujesz to zmienić, ewentualnie wyjeżdżasz, albo podoba się / akceptujesz / tolerujesz / mówisz trudno / masz to w dupie, jest jak jest i robisz swoje, działasz.
Żebyś się nie zdziwił. Za Hitlera też się śmiali i nie przyjmowali takiego scenariusza do wiadomości... Wojna jest jak najbardziej realna. Co najmniej śmieszą mnie ludzie którzy maja myślenie że "w dzisiejszych czasach wojny nie będzie" A kiedyś to myślano - że będzie, każdy się spodziewał każdej z wojen ? Przecież od x lat są wojny (bitwy) co jakich czas a to religijne a to z powodów gospodarczych, politycznych.... Trzeba wyciągać wnioski z historii.Eee tam, nie bedzie zadnej wojny
Mogę wiedzieć dlaczego ?A ja jestem za ue
Oczywiscie, ze wszystko jest mozliwe, ale uwazam, ze wojna swiatowa jest mało prawdopodobna.Żebyś się nie zdziwił. Za Hitlera też się śmiali i nie przyjmowali takiego scenariusza do wiadomości... Wojna jest jak najbardziej realna. Co najmniej śmieszą mnie ludzie którzy maja myślenie że "w dzisiejszych czasach wojny nie będzie" A kiedyś to myślano - że będzie, każdy się spodziewał każdej z wojen ? Przecież od x lat są wojny (bitwy) co jakich czas a to religijne a to z powodów gospodarczych, politycznych.... Trzeba wyciągać wnioski z historii.
Tę, która nie polega na siedzeniu i narzekaniuA tak z ciekawości, jaką Ty drogę wybierasz/wybrałeś?
A to że wyrażę swoją opinię to od razu narzekanie? Skąd wiesz co ja robię czego nie? Co to za zwyczaj oceniania kogoś nawet go nie znając?A w zamiana za to siedzieć i narzekać, bo mogło by być lepiej?
Własnie trafiles w samo sedno.
Podatki płąca najbiedniejsi, Kulczyki itp nie płaca. Płaca ale tylko na papierze. Gdyby płącili nie było by deficytu budzetowego.
Twoje natomiast smuciły by mnie do łez jeśli jakieś by były. Masz jakieś kompleksy jesteś niedowartościowany ? bo stosowanie inwektyw na to wskazuje.Twoje argumentu rozbawiają mnie do łez
Jesli to sa debile to kim ty jestes? No comments.za duzo sie naogladales tych debi.li co do nich linki wklejasz..