Dodac do diety olej lniany i juz mamy doskonale zrodlo omega 3 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Spożywam również inne tłuszcze bogate w omega 3 natomiast niedokładnie napisałem o tym że nie używam oleju bo chodziło mi o rafinowane oleje marketowe a staram się sięgać po oleje dobrej jakości jak np olej lniany czy sojowy.Ich spożywanie w dużej ilości z równoczesnym ograniczeniem kwasów omega 3, których większe ilości znajdują się min w tłuszczach rybnych, jest dla organizmu zjawiskiem niekorzystnym
i bez kolacji
to fakt, te poziomy są ustalane czasem z niewiadomo jakich przyczyn. Podobnie jak zapotrzebowanie na witaminy. Kazdy ma inne choćby ze względu na wagę i aktywność fizyczną.poziom 200 to jest wyssany z palca
Leki tylko zmniejszają objawy, znacznie lepiej będzie jeśli dasz radę wygospodarować dziennie 45 min na aktywność fizyczną. To jest najlepsza metoda na walkę z ciśnieniem. Warto by się nad tym zastanowić, bo to na pewno Ci na dobre wyjdzie. Zdrowia.Nadciśnienie tez mam
Ale teraz biore leki na obniżenie ciśnienia i tentna
Świat tak pędzi że człowiek nie ma czasu na 3 a co dopiero 6, co nie zmienia faktu że masz rację.To się łączy z tym, żeby jeść 6 małych posiłków zamiast 3 dużych.
Był to objad którym sie mocno najadalem i popijalem piwem