• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Jak wszyscy tak na logike biorą to skąd tyle filozofów i innych politologów ?
Ja bym sie skłaniał ku temu że ludzie nie myślą logicznie...

Jak się chce na studia iść to niestety trzeba wybierać dobre liceum.
Miałem takich w grupie, na maturach 5 czy 6 z maty, fizy itp. Po pierwszym semestrze poszli w pyry. Z maty.
Ci co sie ostali to do dzis pewnie nie potrafia prostych płytek zaprojektowac nie mowiac o lutowaniu, jedynie co umieja to programować i angielski i przez to moga siedzieć w korpo i być lemingami.
Pewnie głosuja na Bronka.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Śmieszne rzeczy ten pan opowiada
Całkiem realne, tylko świat sie stoczyl i normlane teraz jest dla wiekszosci pedalstwo, konczuta wurst czy inne wynalazki a dysleksja za moich czasow nie istniala praktycznie, ciekawym trafem nagle wiekszosc na to "choruje".

Może dlatego że jak ktoś był leworęczny to jakoś sam sie potrafił nauczyć pisać prawą ręką ? Chyba za twoich czasów byli bystrzejsi ludzie w takim razie.
Fakt że dysekcje łatwo sobie załatwić, i robi sie coraz pospolitsze, ale ciekaw jestem co ten kolega z yt osiągnął w tej dziedzinie, że czuje sie na siłach zarzucać że jak ktoś ma dysleksje, to nie czyta książek albo ma styropian w głowie?

Ciekawe czemu bronek jest taki jaki jest, skoro urodził sie w takich dobrych czasach..

Btw usuń ten link z podpisu bo łamiesz regulamin kolego ;)

Ostatnia edycja:
Pewnie głosuja na Bronka.

Brencik trochę Ci współczuję. Współczuję Ci, że do wszystkiego w swoim życiu mieszasz tą nudną politykę. Prawie każdy twój post na forum to jest jechanie po władzy, politykach i ludziach którzy myślą inaczej niż Ty.
Czasem mi się wydaje, że jesteś takim typem człowieka, któremu w życiu nie do końca ułożyło się tak jak tego chciał i teraz szuka pretekstu w necie, żeby ponarzekać na innych.
Weź się czasem uśmiechnij i pociesz z czegoś, bo Ci życie minie.

Całkiem realne, tylko świat sie stoczyl i normlane teraz jest dla wiekszosci pedalstwo, konczuta wurst czy inne wynalazki a dysleksja za moich czasow nie istniala praktycznie, ciekawym trafem nagle wiekszosc na to "choruje".
Też tak myślę, kiedyś się dużo czytało książek , teraz się głównie czyta internet gdzie, piszą ludzie coraz bardziej ortograficznie niedouczeni .
Jeśli ciągle czyta się teksty z błędami utrwala się taki sposób pisania i jest coraz trudniej znaleźć bezbłędny tekst.

Brencik trochę Ci współczuję. Współczuję Ci, że do wszystkiego w swoim życiu mieszasz tą nudną politykę. Prawie każdy twój post na forum to jest jechanie po władzy, politykach i ludziach którzy myślą inaczej niż Ty.
Czasem mi się wydaje, że jesteś takim typem człowieka, któremu w życiu nie do końca ułożyło się tak jak tego chciał i teraz szuka pretekstu w necie, żeby ponarzekać na innych.
Weź się czasem uśmiechnij i pociesz z czegoś, bo Ci życie minie.
+1

Gdzie agitowalem? Gdzie namawialem do oddania głosu na konkretnego kandydata? Gdzie naklejałem ulotki itp?
Mowic na kogo ja bede glosowal moge zawsze i wszedzie.
A wklejanie linków do materiałów oczerniających jednego z kandydatów jest dozwolone?
Jeśli to taki pewnik że to agent,to czemu nikt z PIS tego nie wykorzystał?

A wklejanie linków do materiałów oczerniających jednego z kandydatów jest dozwolone?
Jeśli to taki pewnik że to agent,to czemu nikt z PIS tego nie wykorzystał?

Pewnie dlatego, że Komorowski był wystarczająco przygotowany na takie pytanie, odpowiedział by tak, że nic by się nie stało. To tak w skrócie :)

Łukaszu ja jestem tak zdegustowany naszą klasą polityczną od wielu już lat,że mam w d... kto wygrał.
Trochę w życiu już wyborów i rządów widziałem z racji wieku,i tym .... , już nie wierze.
Znam jednego polityka który dotrzymał słowa,ten co wybudował dworzec we Włoszczowej.

Powrót