Luszti pachnie trochę hipokryzją, nie sądzisz ?
Sądzę, że jak Ty możesz generalizować to i ja mogę

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Luszti pachnie trochę hipokryzją, nie sądzisz ?
Coś o tobie w takim razie: https://www.youtube.com/watch?v=FXDCkz72KooInteligentni ludzie pomijają takie coś jak ortografia, wielu dyslektyków ma ponad przeciętny poziom inteligencji. Nawet na moim oświadczeniu taki wpis widnieje
Miałem takich w grupie, na maturach 5 czy 6 z maty, fizy itp. Po pierwszym semestrze poszli w pyry. Z maty.Jak się chce na studia iść to niestety trzeba wybierać dobre liceum.
Całkiem realne, tylko świat sie stoczyl i normlane teraz jest dla wiekszosci pedalstwo, konczuta wurst czy inne wynalazki a dysleksja za moich czasow nie istniala praktycznie, ciekawym trafem nagle wiekszosc na to "choruje".Śmieszne rzeczy ten pan opowiada
Pewnie głosuja na Bronka.
Też tak myślę, kiedyś się dużo czytało książek , teraz się głównie czyta internet gdzie, piszą ludzie coraz bardziej ortograficznie niedouczeni .Całkiem realne, tylko świat sie stoczyl i normlane teraz jest dla wiekszosci pedalstwo, konczuta wurst czy inne wynalazki a dysleksja za moich czasow nie istniala praktycznie, ciekawym trafem nagle wiekszosc na to "choruje".
+1Brencik trochę Ci współczuję. Współczuję Ci, że do wszystkiego w swoim życiu mieszasz tą nudną politykę. Prawie każdy twój post na forum to jest jechanie po władzy, politykach i ludziach którzy myślą inaczej niż Ty.
Czasem mi się wydaje, że jesteś takim typem człowieka, któremu w życiu nie do końca ułożyło się tak jak tego chciał i teraz szuka pretekstu w necie, żeby ponarzekać na innych.
Weź się czasem uśmiechnij i pociesz z czegoś, bo Ci życie minie.
Weź się czasem uśmiechnij i pociesz z czegoś, bo Ci życie minie.
Gdzie agitowalem? Gdzie namawialem do oddania głosu na konkretnego kandydata? Gdzie naklejałem ulotki itp?brencik,Ciebie nie obowiązuje cisza wyborcza?
A wklejanie linków do materiałów oczerniających jednego z kandydatów jest dozwolone?Gdzie agitowalem? Gdzie namawialem do oddania głosu na konkretnego kandydata? Gdzie naklejałem ulotki itp?
Mowic na kogo ja bede glosowal moge zawsze i wszedzie.
A wklejanie linków do materiałów oczerniających jednego z kandydatów jest dozwolone?
Jeśli to taki pewnik że to agent,to czemu nikt z PIS tego nie wykorzystał?