• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Ile kosztował ten pendrive? Tak na szybko przejrzałem i coś sensownego minimum 200zł powinno kosztować. Cudów nie ma, czego się spodziewałeś? ;)
Swoją drogą, ja kiedyś miałem na odwrót - tani pen 4GB, a na kości napisane, że 16. Ale w tym przypadku kość mogła mieć uszkodzone jakieś sektory na etapie produkcji, które zostały zablokowane i poszło jako 4GB.

d6b3ec14c6f1af1ed2c5711ae6a2313f_1453044102.jpg

jest ich bardzo duzo na allegro!
wszystkie wygladaja tak samo

Znajomy kupił w Chinach microSD, z tego co kojarzę pojemność była, ale przy jednoczesnym zapisie i odczycie (czy większej ilości operacji) prędkość była zabójcza, ja z kolei mam w telefonie Class 4 mniej znanej marki i też można się pociąć.

to ze bedzie powolny to sie spodziewalem. ale nie mialem pojecia ze w polsce da sie kupic te oszukane :(

a predkosc zapisu/odczytu osiaga max 3,2mbs :D

hah za 40zl to nie wiem czy 62GB da się znaleźć, a co dopiero taką pojemność. W dzisiejszych czasach nic mnie nie zdziwi. Nie wiem czy tu gdzieś było, ale tak oszukują na ogniwach w PowerBankach:

przegladalem wczoraj testy... faktycznie te adata sa w znakomitej cenie ;)
nie byly liderami w testach ale radzily sobie nie najgorzej

Powrót