Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Ile kosztował ten pendrive? Tak na szybko przejrzałem i coś sensownego minimum 200zł powinno kosztować. Cudów nie ma, czego się spodziewałeś?
Swoją drogą, ja kiedyś miałem na odwrót - tani pen 4GB, a na kości napisane, że 16. Ale w tym przypadku kość mogła mieć uszkodzone jakieś sektory na etapie produkcji, które zostały zablokowane i poszło jako 4GB.
Znajomy kupił w Chinach microSD, z tego co kojarzę pojemność była, ale przy jednoczesnym zapisie i odczycie (czy większej ilości operacji) prędkość była zabójcza, ja z kolei mam w telefonie Class 4 mniej znanej marki i też można się pociąć.
hah za 40zl to nie wiem czy 62GB da się znaleźć, a co dopiero taką pojemność. W dzisiejszych czasach nic mnie nie zdziwi. Nie wiem czy tu gdzieś było, ale tak oszukują na ogniwach w PowerBankach:
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.