Czyli zwykła taśmowa jest upieczona i jak zdejmę płaszcz ochronny to się nie rozwinie jak motek z nićmi 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Owszem, mniej więcej tyle co RK27. Tylko raz że to drabinka, a poprzesuwana scena raz w te raz w tamtą już mnie wpienia, a dwa że nie mogę znaleźć sensownych potków 10kDosyć drogo wychodzi taki składak.
Jak dla kogo. Dla mnie to żmudna praca pilniczkiem. Więc łatwiej tulejkę i bita dać. Chyba, że masz inny pomysł?Nie ma problemu w tym motoreduktorze zrobić ośkę sześciokątną.
To trzeba dość dokładnie w osi zrobić. Może spróbuję, nic nie stracę. Najpierw jeszcze zobaczę czy motopotek da sobię radę z obróceniem tą drabinką. Jeśli tak, to problem rozwiązany. Z tym silniczniem mam lekkie obawy, że przy takim przełożeniu może mieć dość duży moment i umieli mi drabinkę w skrajnym położeniu. W motopotkach jest chyba jeszcze sprzęgiełko.Kilka pociągnięć pilnikiem na każdym z sześciu boków moe jest chyba aż tak żmudne.
ciekaw jestem czy zrobili to celowo zeby miec cos innego... czy to ma faktycznie uzasadnienie