PS Co to za moduły? Szczególnie ten D z Texasu.
Jest to TPA3255 EVM po małych modyfikacjach. A drugi to zasilacz SMPS600RS
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
PS Co to za moduły? Szczególnie ten D z Texasu.
organizer kupilem niedawno bo narzekala mi na burdelJeśli chodzi o prezent dla Ciebie to zawsze przydatne są: bity, miarki, przymiary, porządne śrubokręty, metrówki, wkrętarki, ładowarki, rękawice, organizery..
co do bizuterii to jest ryzyko. jak jej sie nie spodoba to bedzie foch i swieta popsute :/
jak jej sie nie spodoba to bedzie foch i swieta popsute :/
Trzeba pamiętać że jeśli chodzi o biżuterię, to jest to rzecz kupiona nie tylko dla niej.
Bardziej do bielizny pasuje to stwierdzenie
Miałem trochę wolnego czasu na ,urlopie, (przeziębiona dzieciaki i dłuższa opowieść) żona wypatrzyła sobie jakieś biżu.. dla mnie jakościowo było słabo.. to zabrałem się za DIY.. sklepów z akcesoriami masa.. pomysłów w sieci jeszcze więcej...
Pierwsze przymiarki... jeszcze nie wykończone poniżej.. będę rozmiar testował...
Zamiast tandetnych koralików z plastiku.. prawdziwe perełki... ostatnio takie woskowane sznurki, żemyki są modne... na prezent będzie jeszcze naszyjnik...
Taka była idea... trochę wolnego i strzał niezły.. kosztowało mnie to ze 2 moze 3h neta..Ale był by szok niesamowity dla kobiety, której facet by dla niej takie coś wykonał [emoji3]
niestety to prawda. nie raz potrafila spie... urodziny czy inna okazje bo "nie tego sie spodziewalam"Czytając takie rzeczy to nic tylko się cieszyć i doceniać, że moja jest normalna i cieszy się z każdego prezentu, nawet pierdołki i to po prostu z faktu, że pamiętam, a nie strzela fochy bez powodu
ale ja doskonale wiem czego ona chce!!!Ktoś może powiedzieć, że jeśli nie wiesz co kupić swojej kobiecie na prezent, tzn. że jej nie znasz, lub nie słuchasz, źle się dobraliście bla bla bla.
Nie prawda.
Szybciej się dowiesz od jej koleżanek co ona chciała by dostać, niż od niej...
"rekawiczek, butow itp nie kupuje sie w prezencie"!! tak, to slowa powaznej 30 latki!Najlepiej iść z kobieta do sklepu, sprezentować jej komplet rękawiczki, czapka, szalik, który sobie sama wybierze.
W każdy mroźny dzień będzie o tobie pamiętać, bo dzięki tobie jest jej ciepło.
ale ja doskonale wiem czego ona chce!!!
ale sie nie doczeka!!!