To git, bo ta oryginalna jest bezwartosciowa. Niepotrzebnie zawyza cene calej pily.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Sam szukałem piły dla siebie...najpierw miała być mlt100, później 2704 (używana za 1900 pln, ale miałem podejrzenie że nie pochodziła z całkiem legalnego źródła także odpuściłem...), następie byłem już prawie zdecydowany na metabo ts254 ale ostatecznie licząc na większą stabilność i dokładność cięcia zakupiłem Holzmann TS250. Piła ma żeliwny blat wiec jest szansa ze będzie dobrze.
Tak naprawdę wczoraj piła już przyjechała do mnie ale musiałem odesłać bo zamiast 400V przyjechała 230V.
Za cene nowego Holtzmana wolalbym stara, uzywana RemeW TS250 jest kilka slabych punktow, ale co poradzic... Aha, bez dodatkowego jiga do TS250 bedzie Ci ciezko pociac ( precyzyjnie ) taki kawal sklejki. Nawet na taka pile, TAKA sklejka do wyzwanie.