Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bzdura!kaman777 napisał:ak robisz mostek 2xtda to kup trafo 2x28-30V zwazywszy na glosnik jaki chcesz urzyc-8 ohmowy,jesli na pojedynczym tda to 2x24 dla 4 ohm jesli dla 8ohm to 2x28,
Kolega opowiada głupoty.ryshard napisał:Witam,
2x28 po wyprostowaniu da 44v, to jest stanowczo za dużo dla tda7294, on wytrzymuje 35v max, pewnie się nie spali od razu, ale będzie generował straty. Moim zdaniem 2x22v to max, najrozsądniej jest zastosować 2x19v 200VA, oczywiście dla mostka i obciążenia 8Ohm.
brencik napisał:Mostek 8om to to samo co pojedynczy TDA na 4om jesli chodzi o napiecie zasilania.
Z trafa 2x24V dostaniesz +-30V stalego pod obciazeniem pelna moca albo nawet mniej. Ja stosuje 2x26V trafa.
nie mam pojecia - nie powinno cos takiego wystepowacsuchythc napisał:przy jednej pozycji przełącznika Auto/On jest tylko ,,brum" i nic po za nimco może być przyczyna?
GDN 22 SCX (zobacz dzial ogloszensuchythc napisał:Jaki głośnik z aktualnej oferty stx polecacie do tego mostka??
odpal PDFa ze schematami i szukaj co siedzi miedzy tymi elementamiwhite88 napisał:Subwoofer na wejściu niskopoziomowym ledwo co gra a na całym paśmie trochę słychać.Natomiast na wejściu wysoko-poziomowym wszystko jak najbardziej w porządku.
niestety ale musisz wyciagac i lutowacwhite88 napisał:Wszystko było by fajnie gdybym mógł bez problemu wyjąć cały panel i sobie sprawdzić ale jak to robiłem byłem głupi i jest tak że sprawi mi to nie lada problem aby wyjąć wszystko.