To może ja zapytam
1. Gdzie są dowody ze strefy zero, którą zabadała niezależna organizacja ?
2. Gdzie są czarne skrzynki z samolotów ?
Pomyśl, że w wieży zgineła Twoja cała rodzina, zmieniasz diametralnie swoje myślenie, chcesz rzetelnego i dokładnego śledztwa dostepnego dla opinii publicznej, ale takowego nie ma. Bo gdyby była większość osób pewnie w tym i ja nie miałoby wątpliwości.
Jeżeli rząd USA nie miałby nic do ukrycia, byłaby oficjalna strona gdzie można by poczytać kto badał, jak badał i jakie są wyniki. Szczątki dostępne dla każdej organizacji, które chce je zbadać.
Wybuch bomby w samolcie nad Lockerbie do dziś szczątki są dostępne do badań nad doskonaleniem samolotów. W przypadku WTC dowody gdzie są ? przecież takie ataki oraz szczątki budynku pomogły by stawiać jeszcze lepsze konstrukcje zapobiegając skutkom takich ataków.
joy_pl popatrz jak wali się WTC 7 jakie pierwsze skojarzenie ? żadne ? to popatrz się na inne filmy z planowanych wyburzeń. Pozatym to moje zdanie, ja tak twierdzę nie napisałem że
joy_pl i adambb tak twierdzą, jeżeli uważasz, że tak nie jest pokaż na to dowody wtedy poprę Cię i przyznam, że moje myślenie było błędne
Polecam poczytać:
http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/wtc7.html