nie - ma taka sama srednice
do forniru sie nie nadaje poniewaz lozysko na juz polozonym fornirze robi odgniecony rowek
do forniru sie nie nadaje poniewaz lozysko na juz polozonym fornirze robi odgniecony rowek
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Normalne, przy tej samej wydajności objętościowej obróbki masz mniejsze obciążenia na jedno ostrze.zastanawia mnie to że jedna strona jest wyżej od drugiej czy to jest normalne ktoś posiada ten frez dedry? 07F132B?
zastanawia mnie to że jedna strona jest wyżej od drugiej
to byl pierwszy test - nie wiedzialem ze sie udaPawel S. mógłbyś wspomnieć, że sobie robisz to przy okazji z cyrklem też taki szablon bym zakupił
mnie niepokoiło to ze względu na geometrię, chodziło o siłę odśrodkową bo przy tych prędkościach obrotowych to całkiem spore jest i żeby frezu nie rozerwało
ooo - takiego bubla to jeszcze nie widzialem ewidentnie zle zostaly ostrza wlutowane. ale frez bedzie OK - tylko jedno ostrze bedzie bardziej obciazone
dostałem odpowiedź od dedry:
"Witam,
Pański frez jest wadliwy, proszę go nie używać i wymienić na nowy w punkcie zakupu."
pewnie zmienili fabryke w chinach co by taniej bylo i sa pierwsze efekty
dobrze, że nie ma pierwszych rannych
Tak że panowie uważać na siebie!